Wide Screen
Image default
Filmek

Kiszivárgott volna a Bosszúállók: Végtelen háború előzetesének leírása?

Előzetes még mindig nincs, de talán kiszivárgott a várva várt Bosszúállók: Végtelen háború előzetesének leírása.

Múlt héten a Reddit fórumon jelentek meg olyan képek, melyek állítólag a 2018-as év egyik legnagyobb filmjéből, a Bosszúállók: Végtelen háború első hivatalos előzeteséből származnak. Természetesen ezt senki sem erősítette meg, így vagy elhisszük, vagy sem, most azonban újabb érdekességet osztottak meg a december hónap elején érkező trailerről, és magáról a film cselekményéről.

Az előzetesben Loki átadja a Tesseract-ot Thanosnak – ezt láttuk a Comic-Conos előzetesben is – miután megtámadják Thor hajóját (ezt láttuk a Thor: Ragnarök film végén). Miközben Thor, Hulk és társai megpróbálják feltartóztatni a Fekete Rendet, a többiek próbálnak minél több embert kimenekíteni. A harc rosszul megy, és Thor az űrben reked, míg az Őrzők rá nem találnak (ezt is láttuk a kiszivárgott előzetesben). A Fekete Rend megtámadja a Gyűjtőt, de még az Őrzők sem tudnak megakadályozni, hogy Thanos csatlósai ellopják a Valóság Követ, más néven az Aether-t. Az Őrült Titánnak már csak egyetlen Kő, a legfontosabb hiányzik, a Lélek Kő, amit a Bosszúállók védelmeznek. A Lélek Követ Heimdall birtokolja.

Sajnos azonban a leírás jóval több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol. Az első és legfontosabb, hogy Thanos miért nem akkor próbálja meg elvenni a Heimdalltól a Lélek Követ, mikor megtámadják Thor hajóját, hiszen akkor csak két Bosszúállók, Thor és Hulk áll vele szembe. De ahogy írtuk, ez sem hivatalos forrástól származik, ezért kezeljük fenntartásokkal a leírtakat.

A Bosszúállók: Végtelen háború előzetesét a Mikulás szállítja december 6-án.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

James Gunn mesélt a Végtelen Kövekről az Őrzők 2 kapcsán

Kévés Bence Mihály

Oscar jelölt színésznő csatlakozhat a Venom film stábjához

Kévés Bence Mihály

Időzítették az új A galaxis őrzői vol. 2. trailert

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább