Wide Screen
Image default
Filmek

Később kezdik a Legendás állatok 3. forgatását

Eredetileg nyáron kezdődött volna a Legendás állatok 3. forgatása, azonban eltolták 2019 őszére, ami a The Flash csúszását is eredményezheti.

Eredetileg nyáron kezdődött volna a Legendás állatok 3. forgatása, azonban eltolták 2019 őszére, ami a The Flash csúszását is eredményezheti.

J.K. Rowling írónő Legendás állatok – Grindelwald bűntettei messze alul teljesített az előzetes számokhoz képest, ami részben a rossz kritikáknak tudható be, box office szempontból pedig még az első részt sem sikerült megközelítenie, ugyanakkor még így is 2018-ban a tizedik legtöbb bevételt termelő alkotásról beszélünk.

A Deadline értesülései szerint a Warner Bors. filmstúdió úgy döntött, hogy az eredetileg júliusra meghirdetett forgatást csak késő ősszel, októberben vagy novemberben kezdik. Az értesülés szerint a stúdió azért döntött az év végi forgatás mellett, hogy a Legendás Állatok franchise csapatának több ideje maradjon a felkészülésre, tekintettel a Grindelwald bűntettei utómunkáira.

Ez a lépés kifizetődő lehet a stúdió számára, hiszen gondos előkészület előzte meg James Wan rendező Aquamanjét is, aminek végeredménye a legtöbb pénzt termelő képregényfilm lett. Talán ezért döntöttek úgy, hogy eltolják a Wonder Woman 1984 bemutatóját 2020-ra, hogy legyen elég idő az utómunkára. Ezek a döntések jól mutatják a stúdió új stratégiáját szemben a múlttal, amikor hajlamos volt siettetni a filmek készítését, ami nem mindig vezetett jóra. A felső vezetés új szemléletének hála a blockbusterek igazi kasszasikerek lehetnek, az új alkotások pedig hamar valódi nagyokká válhatnak.

Azonban ennek az alapos tervezésnek egy másik film issza meg a levét. Többen is arra számítottak, hogy Ezra Miller-rel az élén már nyáron forgatni kezdik a The Flash-filmet, ám figyelembe véve a stúdió módosult menetrendjét, aligha arra sor kerül, elég valószínű, hogy a produktum újabb hónapokat késik, s csak 2020-ban kezdik forgatni az önálló részt. A The Flash egyébként már rendezőkre talált John Francis Daley és Jonathan Goldstein párosban. Meg lennénk lepve, ha a Warner esetleg úgy döntene, hogy a nyáron megüresedett helyre beszúrná a szuperhősfilmet, s nem váratnák tovább rajongókat, de akár még az is megtörténhet.

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Még több a témában...

Ha eltolják a Tenet bemutatóját, akkor a Wonder Woman 1984 legkorábban decemberben kerül mozikba

Kévés Bence Mihály

Egy stúdióbennfentes úgy gondolja, ha elhalasztják a Tenetet, akkor karácsonyig zárva maradnak a mozik

Kévés Bence Mihály

Warner Bros.: Bármi lesz is, a Wonder Woman 1984 és a Tenet kizárólag a mozikban kerül bemutatásra

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat