Legendás állatok

Később kezdik a Legendás állatok 3. forgatását

Eredetileg nyáron kezdődött volna a Legendás állatok 3. forgatása, azonban eltolták 2019 őszére, ami a The Flash csúszását is eredményezheti.

Eredetileg nyáron kezdődött volna a Legendás állatok 3. forgatása, azonban eltolták 2019 őszére, ami a The Flash csúszását is eredményezheti.

J.K. Rowling írónő Legendás állatok – Grindelwald bűntettei messze alul teljesített az előzetes számokhoz képest, ami részben a rossz kritikáknak tudható be, box office szempontból pedig még az első részt sem sikerült megközelítenie, ugyanakkor még így is 2018-ban a tizedik legtöbb bevételt termelő alkotásról beszélünk.

A Deadline értesülései szerint a Warner Bors. filmstúdió úgy döntött, hogy az eredetileg júliusra meghirdetett forgatást csak késő ősszel, októberben vagy novemberben kezdik. Az értesülés szerint a stúdió azért döntött az év végi forgatás mellett, hogy a Legendás Állatok franchise csapatának több ideje maradjon a felkészülésre, tekintettel a Grindelwald bűntettei utómunkáira. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Ez a lépés kifizetődő lehet a stúdió számára, hiszen gondos előkészület előzte meg James Wan rendező Aquamanjét is, aminek végeredménye a legtöbb pénzt termelő képregényfilm lett. Talán ezért döntöttek úgy, hogy eltolják a Wonder Woman 1984 bemutatóját 2020-ra, hogy legyen elég idő az utómunkára. Ezek a döntések jól mutatják a stúdió új stratégiáját szemben a múlttal, amikor hajlamos volt siettetni a filmek készítését, ami nem mindig vezetett jóra. A felső vezetés új szemléletének hála a blockbusterek igazi kasszasikerek lehetnek, az új alkotások pedig hamar valódi nagyokká válhatnak.

Azonban ennek az alapos tervezésnek egy másik film issza meg a levét. Többen is arra számítottak, hogy Ezra Miller-rel az élén már nyáron forgatni kezdik a The Flash-filmet, ám figyelembe véve a stúdió módosult menetrendjét, aligha arra sor kerül, elég valószínű, hogy a produktum újabb hónapokat késik, s csak 2020-ban kezdik forgatni az önálló részt. A The Flash egyébként már rendezőkre talált John Francis Daley és Jonathan Goldstein párosban. Meg lennénk lepve, ha a Warner esetleg úgy döntene, hogy a nyáron megüresedett helyre beszúrná a szuperhősfilmet, s nem váratnák tovább rajongókat, de akár még az is megtörténhet.

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei

Total
5
Shares
Previous Article
Új Mutánsok

Az Új Mutánsok bemutatója további hónapokat késhet

Next Article
Thanos Végtelen háború

Thanos teljes páncélban tér vissza Bosszúállók: Végjátékban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!