Wide Screen
Image default
Filmek

Keri Russell [SPOILER] játszaná a Star Wars: Episode IX-ben?

Megint elővették azt az elméletet, hogy Keri Russell milyen karaktert játszik majd J.J. Abrams rendező Star Wars: Episode IX részében.

A Lucasfilm már kiadta a Star Wars: Episode IX szereplőgárdáját, köztük sok visszatérővel és új színészekkel, de egyik színész sem okozott akkora fejtörést, mint Keri Russell szerződése. Karakterét továbbra is homály fedi, nem árulták el, hogy kit kelt életre a filmben, de sokan úgy gondolják, hogy egy részeges anyát játszik majd, vagyis ő lesz Rey (Daisy Ridley) anyja. Mások úgy gondolják, hogy ő lesz Mara Jade – az Uralkodó egyik bérgyilkosa -, akit eredetileg töröltek a kánonból.

Harmadik hete, hogy forgatni kezdték a kilencedik részt, amely mindhárom Star Wars-trilógia lezárása lesz, hiszen ezzel az új résszel véget ért a Skywalker-saga. Helyét Rian Johnson új trilógiája veszi át, ami független lesz minden korábbi trilógiától. Johnson a Star Wars: Az utolsó Jedikben próbálta megválaszolni Az ébredő Erő legnagyobb kérdését: kik Rey szülei, azonban nem kaptunk konkrét választ, egy jelöletlen sírban fekszenek, lányukat pedig eladták, hogy tovább vedelhessenek. Úgy tűnik, hogy Abrams megpróbálkozik azzal, hogy kijavítsa Az utolsó Jedik több hibáját is, hogy végre választ kapjunk a kérdésre, hogy kik Rey szülei.

Beszámolók szerint szeptember végén sor kerül Russell és Adam Driver közös jelenetére, a forgatás előreláthatóan négy napig fog tartani. A jelenetben egy pilótafülke is feltűnik majd, ahol a Legfőbb vezér Ren és Hux tábornok is jelen vannak, bár eddig tisztázatlan, hogy Russell karaktere kinek az oldalán áll majd. Sokan úgy gondolják, hogy Ren becsapta Reyt, mikor a szüleiről mesélt, és valójában a lány anyja az Első Rendnek dolgozik, és a folytatásban arra használják Rey anyját, hogy a Sötét oldalra állítsák Reyt.

Még több a témában...

Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba

Kévés Bence Mihály

Harrison Fordnak fogalma sem volt arról, hogy mi az az Erő-szellem

Kévés Bence Mihály

A Star Wars képregényekből kiderült, hogy Kylo Ren miért visel sisakot

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon