Főoldal Filmek Keri Russell [SPOILER] játszaná a Star Wars: Episode IX-ben?
Filmek

Keri Russell [SPOILER] játszaná a Star Wars: Episode IX-ben?

Megint elővették azt az elméletet, hogy Keri Russell milyen karaktert játszik majd J.J. Abrams rendező Star Wars: Episode IX részében.

728

Megint elővették azt az elméletet, hogy Keri Russell milyen karaktert játszik majd J.J. Abrams rendező Star Wars: Episode IX részében.

A Lucasfilm már kiadta a Star Wars: Episode IX szereplőgárdáját, köztük sok visszatérővel és új színészekkel, de egyik színész sem okozott akkora fejtörést, mint Keri Russell szerződése. Karakterét továbbra is homály fedi, nem árulták el, hogy kit kelt életre a filmben, de sokan úgy gondolják, hogy egy részeges anyát játszik majd, vagyis ő lesz Rey (Daisy Ridley) anyja. Mások úgy gondolják, hogy ő lesz Mara Jade – az Uralkodó egyik bérgyilkosa -, akit eredetileg töröltek a kánonból.

Harmadik hete, hogy forgatni kezdték a kilencedik részt, amely mindhárom Star Wars-trilógia lezárása lesz, hiszen ezzel az új résszel véget ért a Skywalker-saga. Helyét Rian Johnson új trilógiája veszi át, ami független lesz minden korábbi trilógiától. Johnson a Star Wars: Az utolsó Jedikben próbálta megválaszolni Az ébredő Erő legnagyobb kérdését: kik Rey szülei, azonban nem kaptunk konkrét választ, egy jelöletlen sírban fekszenek, lányukat pedig eladták, hogy tovább vedelhessenek. Úgy tűnik, hogy Abrams megpróbálkozik azzal, hogy kijavítsa Az utolsó Jedik több hibáját is, hogy végre választ kapjunk a kérdésre, hogy kik Rey szülei.

Beszámolók szerint szeptember végén sor kerül Russell és Adam Driver közös jelenetére, a forgatás előreláthatóan négy napig fog tartani. A jelenetben egy pilótafülke is feltűnik majd, ahol a Legfőbb vezér Ren és Hux tábornok is jelen vannak, bár eddig tisztázatlan, hogy Russell karaktere kinek az oldalán áll majd. Sokan úgy gondolják, hogy Ren becsapta Reyt, mikor a szüleiről mesélt, és valójában a lány anyja az Első Rendnek dolgozik, és a folytatásban arra használják Rey anyját, hogy a Sötét oldalra állítsák Reyt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

palpatine
Filmek

Palpatine visszatérésének teljes története

Tavaly A Mandalóri, idén A Rossz Osztag adott hozzá némi plusz információt...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

A Skywalker kora bemutatója után 5 évvel választ kaptunk, mit jelent Rey sárga fénykardja

Rey sárga fénykardja után hamarosan több színben is láthatjuk a Jedik fegyverét.