Kellemetlen hírek a Halo Infinite háza tájáról

Nem a legjobb időzítés ez egy ilyen dologra, főleg így másodjára ilyen rövid időn belül.

Nem a legjobb időzítés ez egy ilyen dologra, főleg így másodjára ilyen rövid időn belül.

UPDATE: Redditen egy 343 Industries dolgozó, tisztázta a helyzetet, többek között Tim és Mary pozícióját a csapatnál. Szerinte nem volt pontos az alap cikk, hiszen Mary nem vette át Tim helyét és nem lett a kezében a teljes kreatív hatalom. Előbbi egy producer volt a stúdióban, és nem azért ment el, mert nem tetszett neki amit látott. Továbbá megerősítette, hogy nincsen “kreatív válság” a Halo Infinite berkein belül. Szóval a játékot 2020 végén magas minőségben tudják majd nekünk prezentálni.

A két next-gen konzol közül az Xboxról derült ki hamarabb, hogy pontosan mikor is fog majd megjelenni és még azt is elárulták a redmondiak, hogy melyik lesz a nyitó címe. A Halo Infinite-re esett a választás, amelyet a 343 Industries szolgáltat számukra. Nem is olyan régen azonban megerősítették, hogy a PS5 is bizony abban az idősávban (2020 év vége) fogja tiszteletét tenni a piacon, amely mindenképpen egyfajta nyomást helyezhet a vállukra.


Ez a nyomás most még tovább nő, hiszen a 343 egyik fontos munkatársa elhagyta a fedélzetet. Még augusztusban külön váltak az útjaik Tim Longo-val, aki a kampányért felelős lead designer volt. Gyorsan ki is nevezték a helyére Mary Olson-t. A Stúdió kommentálása az volt, hogy a pozíciók úgy változhatnak az idők során, ahogy azt a projekt akkori haladási iránya elvárja tőlük. A baj csupán az, hogy a hölgy LinkedIn profilja szerint már ő sem a csapat tagja, hanem most már ahogy arra egy fórumozó felhívta a figyelmet, a Mindwinter Entertainment-nél dolgozik (csodálatos dolog ez az internet nemde?).

A Microsoft álláspontja szerint még mindig nincsen probléma, hiszen a teljes projekt kreatív dolgait Chris Lee vezeti, aki továbbra is a stúdió alkalmazottja marad. Mi lehet Szerintetek a probléma? Milyen lesz a játék így?

 

Total
174
Shares
Previous Article
Fehér éjszakák

KRITIKA: Fehér éjszakák

Next Article

Vici Consequat Justo Enim Adipiscing Luctus Nullam Fringilla Pretium

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!