Főoldal Sorozatok Kathryn Hahn Mephisto lehetséges megjelenéséről beszélt az Agatha: House of Harkness Disney+ sorozatban
Sorozatok

Kathryn Hahn Mephisto lehetséges megjelenéséről beszélt az Agatha: House of Harkness Disney+ sorozatban

Mindvégig Mephisto volt? Kathryn Hahn Mephisto esetleges feltűnéséről beszélt az Agatha: House of Harkness-ben.

172
WandaVision

Agatha Harknesst a Marvel Studio első sorozatából, a WandaVision című sorozatból ismerhettük meg idén. A sorozatot dicsérték a sitcom elemeiért, az akciójelenteiért, valamint az írói munka és a karakterek miatt, közülük különösen kitűnt a Kathryn Hahn által megformált Agatha. Egy baljós boszorkány, aki megpróbálta kihasználni Wanda erejét, mégis gyorsan a rajongók kedvencévé vált a humora és döntései miatt. A sorozat végén a purgatóriumban ragadt, amit a Skarlát Boszorkány hozott létre, arra kárhoztatva, hogy örökké unalmas külvárosi háziasszonyként ismételje mindennapjait.

Idén már korábban bejelentették, hogy Kathryn Hahn megkapja saját sorozatát a Disney Plusnál, Agatha: House of Harkness címmel. A sorozatról még nem tudunk pontos részleteket, de az biztos, hogy a rajongók izgatottan várják Hahn újabb alakítását boszorkányként. A rajongók emellett külön reménykednek abban, hogy Mephisto is megjelenik a sorozatban, akinek feltűnéséről már a WandaVision kapcsán is pletykáltak. Mephisto megjelenése a Marvel egyik projektben az utóbbi időben visszatérő viccé vált.

Ugyanakkor az ördögi Mephisto tökéletesen illene egy boszorkányság központú sorozatba. Egy közelmúltbeli műsorban Drew Barrymore, a műsorvezető megkérdezte Kathryn Hahnt, mennyi az esélye, hogy Mephisto feltűnik karaktere önálló sorozatában. Hanh megemlítette a pletykákat Mephisto WandaVision-beli megjelenéséről és az esélyét annak, hogy feltűnik a másik sorozatban.

Folyamatosan ezt hallom. Fogalmam sincs. Nagy dolog volt a WandaVision alatt, de nem tudom…ki tudja egyáltalán? Bármi lehetséges, de nem hallottam semmi konkrétat erről.

Kathryn Hahn

Azzal, hogy az MCU egyenesen fejest ugrik a Multiverzumba és a boszorkányságba a közelgő projektjeivel, nem elképzelhetetlen, hogy Mephisto is csatlakozzon a franchisehoz. Végülis a franchise rajongói már sürgetik, hogy láthassák a gonoszt a franchise-ban, szóval a Marvelnek lehetnek tervei a karakterrel.

WandaVision

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...