x
Close


Közelgő események

Filmek

Kevin Feige szerint Kathryn Hahn nem térhet vissza elég korán Agatha Harkness szerepében a WandaVision után

A boszorkány nem halt meg, és hamarosan visszatér.

Kevin Feige szerint Kathryn Hahn nem térhet vissza elég korán Agatha Harkness szerepében a WandaVision után
  • PublishedJuly 13, 2021

Nem tudjuk, hol bukkan fel legközelebb a boszorkány, de a Marvel Studios elnöke megerősítette, hogy a WandaVision sztárja, Kathryn Hahn valamikor a közeljövőben vissza fog térni Agatha Harkness szerepében. A döntés nem véletlen, hiszen Hahn mély benyomást keltett a rajongókban szórakoztató játékával, de a finálé óta azon tűnődünk, hogy mikor látjuk legközelebb a képernyőn.

A Rotten Tomatoes kérdéseire válaszolva Kevin Feige elárulta, hogy Agatha valóban fel fog tűnni egy közelgő Marvel Moziverzum projektben – bár azt nem tudtuk meg, hogy melyikben kap szerepet.

Egyszer. Valamikor a közeljövőben. Legközelebb a Tőrbe ejtve 2. részében látjuk Kathryn Hahnt, majd talán egy másik válogatásban. De úgy is fogalmazhatunk, hogy nem lehet elég hamar, hogy a Marvel Moziverzumon beül visszatérjen.

Mindannyian rajongtunk [Kathryn Hahnért] a Marvel Studiosnál. És véletlenül pont akkor jött be egy általános megbeszélésre, amikor próbáltuk színészt találni Agnes szerepére. Olyan volt ez, mint ’miért nem gondoltunk erre korábban?’ Louis D’Esposito [a Marvel Studios társelnöke és producere] valóban elbeszélgetett vele. És attól kezdve felpörögtek az események.

Kevin Feige

Nem tudtuk meg, hol látjuk legközelebb, de aligha a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben. Teljes mértékben nem lehetünk biztosak ebben, és akár titokban még egy vendégszerepet is leforgathattak, ha abból indulunk ki, hogy Wandával ott találkozunk legközelebb. Feige szavaiból kihámozva arra lehet következtetni, hogy nem gonosztevő szerepét szánják neki a folytatásban. A képregényekben Wanda és Agatha egyesíti erejét és rendkívül kényelmetlen szövetségessé válnak.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.