Lando Calrissian

Kathleen Kennedy szerint Donald Glover miatt nem készült még el Lando sorozata

Veszélybe került egy másik Star Wars-sorozat is.

Már a napját sem tudjuk, mikor jelentették be a Lando önálló sorozatát Donald Glover főszereplésével. A tervek szerint a Lando lenne az egyik legnagyobb Star Wars-sorozat a Disney+-on, de már régóta nem osztottak meg semmi biztató dolgot a projektekkel kapcsolatban. A hétvégén azonban a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy merész dolgot mondott.

A Disney 2020 végén tartott befektetői napján a Lucasfilm egy sor nagy Star Wars-bejelentést tett. Kissé kínos, hogy ezek többsége még mindig nem készült el; a Rangers of the New Republic Gina Carano kirúgásával törlésre került, a Rogue Squadron úgy tűnik, hogy parkoló pályára került Patty Jenkins elfoglaltsága és kreatív viszálya miatt a stúdióval, és a Lando sem áll jól, mert még mindig nem készült el.

Utóbbinak Donald Glover lett volna a főszereplője, a színész a 2018-as Solo: Egy Star Wars-történet című filmből ismert Lando Calrissian szerepét játszotta volna újra. A Cinema Blend beszélgetett hétvégén a Star Wars Celebrationön a Lucasfilm elnökével, amikor Kathleen Kennedy válaszán mindenki ráncolta a szemöldökét, miért nem hozták még tető alá a projektet.

Donaldot kell megkérdeznie… Ő az, aki kézben tartja az összes kártyát. De nem történt előrelépés. Megmondom őszintén. De nem azért, mert nem próbálkozunk. Egyszerűen csak nagyon elfoglalt ember. Van még egy sorozata, és szerintem még egy valami, aztán majd mi következünk. Szóval türelmesen várunk.Kathleen Kennedy

Meglepő és furcsa kijelentés ez Kennedytől, és nagyon úgy tűnik, hogy Gloverre hárítja a felelősséget, amiért még nem csinálták meg a bejelentett sorozatot, és a fegyver akár visszafelé is elsülhet a kijelentése után. Abban sem vagyunk biztosak, hogy nem kreatív nézeteltérésekről vagy valami hasonlóról van szó, de a dolgok állása alapján nem valószínű, hogy Kennedy vezetése alatt elkészül majd a sorozat. Nem tévedt azonban, amikor Glover elfoglaltságáról beszélt, ugyanis a színész jelenleg az Atlanta negyedik és egyben utolsó évadára készül, valamint szerepet kap az Amazon Studios gyártású Mr. és Mrs. Smith produkciójában is.

Kathleen Kennedy
Total
1
Shares
Previous Article
Furiosa

Chris Hemsworth egy képet osztott a Furiosa első forgatási napjáról

Next Article
District 9

Neill Blomkamp rendező szerint a District 9 folytatása "a közeljövőben" elkészül

Related Posts