Wide Screen
Image default
Filmek

Kathleen Kennedy elárulta, hogy kik élik túl az új trilógiát

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy a Star Wars jövőjéről beszélt, mialatt elárulta azt is, hogy kik élik túl a 9. részt.

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy a Star Wars jövőjéről beszélt, mialatt elárulta azt is, hogy kik élik túl a 9. részt.

A The Star Wars Show című műsorban nemrég arról kérdezték Kathleen Kennedyt, hogy mi vár ránk a következő 10 évben a messzi-messzi galaxisban, milyen új történekkel találkozhatunk majd a Star Wars franchiseban. Kennedy elmondta, hogy nagy figyelmet szentelnek a különböző médiumokra, hogy más és más élményekkel ajándékozzák meg a rajongókat:

Ha másképp meséljük el a történetet, akkor másmilyen élményben lesz részed. És ez izgalmas – valamennyi történetszál homályos. A médiumok összeolvadnak – bizonyos értelemben – és úgy gondolom, hogy ez csöppet sem zavaró, hanem inkább izgalmas.

Amikor a Lucasfilm Story Group csapatáról kérdezték, akik felügyelik, és aktívan részt vesznek a tartalomgyártásban, csak annyit felelt, hogy éppen most volt egy találkozó, ahol a következő évtizedet beszélték át:Most ültünk le beszélgetni, és megvitattuk a Star Wars-történetek következő tíz évét. Keressük azt, hogy merre lehet elvinni a történeteket. A 9. részen túl is találkozhatunk ezekkel az új karakterekkel – Reyjel- Poeval, Finnel, BB-8-tel -, és olyan emberekkel dolgozunk, akik szeretik a Star Warst, így eljuthatunk olyan helyekre is, ahol még nem voltunk. Izgalmas munka, mert ez a messzi-messzi galaxis, ami végtelen sok lehetőséggel kecsegtet.

Magyarán, Kennedy megerősítette nekünk azt, hogy kik élik túl a kilencedik részt, így velük egészen biztosan találkozunk a következő tíz esztendőben. Érdekes viszont, hogy a fő saga kulcsszereplőjét, Luke Skywalkert nem említette, de Kylo Ren neve sem hangzott el.

Még több a témában...

A Star Wars elmagyarázta, Palpatine hogyan maradhatott éveken keresztül rejtve Luke Skywalker szeme elől

Kévés Bence Mihály

A Végjáték társrendezője, Joe Russo egészen új irányba vinné el a Star Wars univerzumot

Kévés Bence Mihály

Új olvasnivalók a horizonton a Szukits Könyvkiadótól

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat