Főoldal Filmek Kathleen Kennedy állítása szerint mindig a terv része volt, hogy Palpatine visszatér
Filmek

Kathleen Kennedy állítása szerint mindig a terv része volt, hogy Palpatine visszatér

A Star Wars: The Rise of Skywalker panelnél mindenki meglepődött Palpatine visszatérésén, azonban Kathleen Kennedyék mindvégig számoltak vele.

696
J.J. Abrams Kathleen Kennedy

A Star Wars: The Rise of Skywalker panelnél mindenki meglepődött Palpatine visszatérésén, azonban Kathleen Kennedyék mindvégig számoltak vele.

Péntek este a Disney és a Lucasfilm végre lerántotta a leplet a IX. rész előzeteséről, s a film címéről, ami a The Rise of Skywalker alcímet kapta végül. A világ árgus szemekkel figyelte az előzetest, hogy mit várhatunk Skywalker-saga utolsó felvonásában, és talán a legváratlanabb pillanat az volt, mikor a teaser végén felkacagott Palpatine uralkodó, de még inkább megleptek mindenkit, mikor Ian McDiarmid megjelent a show végén a színpadon is.

Később Palpatine visszatérését maga J.J. Abrams is megerősítette, hogy valóban visszatér a karakter a trilógia utolsó részében, most pedig a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy árulta el a Yahoo Entertainmentnek, hogy a stúdió mindvégig számolt Palpatine visszatérésével.

Hosszú ideje tervben volt már. Pontosan nem voltunk tisztában azzal, miként tudjuk ezt megtenni, de igen, mindig tervben volt.

Abrams a bemutató után elmondta, hogy még maguk is csodálkoztak, hogyan tudták titokban tartani mindezt a teaser bemutatójáig, nem szivárgott ki semmi a forgatásról, azonban könnyen lehet, hogy nem a Sith nagyúr az egyetlen titokzatos karakter, akivel találkozni fogunk majd a filmben. Kennedy a The Rise of Skywalker címről is beszélt, hogy mi mindent jelent ez a franchisera nézve.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Kathleen Kennedy”]Szerintem a The Rise of Skywalker nem ad választ mindenre. Ez proaktív, kérdéseket tesz fel, és sok különböző dolgot jelenthet. Szerintem számunkra ez volt a fontos. Nem akartunk olyan címet választani, amiről olyan érzésünk támad, hogy elmeséli a történetet. Ugyanakkor szükségét éreztük, hogy érzelmet váltson ki, ami kihívást jelent arra nézve, hogy megpróbáljuk kitalálni, mi lehet ez. És úgy gondolom, hogy a Skywalker szó, ami mindent elmond az elmúlt 40 évből.[/penci_blockquote]

Nos, úgy tűnik, hogy a stúdió tanult az elmúlt részek hibáiból, részben hallgatott a rajongókra és egy jobban átgondolt forgatókönyvből készítették el a IX részt. A Star Wars: The Rise of Skywalker országos bemutatója december 19-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

palpatine
Filmek

Palpatine visszatérésének teljes története

Tavaly A Mandalóri, idén A Rossz Osztag adott hozzá némi plusz információt...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Ian McDiarmid egy elmélettel állt elő arról, hogy Palpatine császár szexelt-e

Belegondolni is vad, hogy Palpatine szexelt, de miért ne tette volna?