Főoldal Sorozatok Kate Herron rendezőtől megtudtuk, hogy miért vágták ki a Stark-torony jelenetet a Loki-sorozatból
Sorozatok

Kate Herron rendezőtől megtudtuk, hogy miért vágták ki a Stark-torony jelenetet a Loki-sorozatból

Az első előzetesben még ott volt, de a végső vágásban már nem.

335
Loki
Forrás: Marvel Studios

Már túlvagyunk a sorozaton, de még mindig akadnak kérdések. A Disney+ streamingszolgáltató Loki című sorozatának két olyan jelenete is volt, amire nem kaptunk választ az évad végére. Az egyikben a Csínytevés istene Asgardban látható, míg a másikban a Stark-toronyban éppen a dicsőséges szavakat mondta.

A finálé előtt a rajongók azt feltételezték, hogy a Stark-tornyos jelenet talán egy rövid visszatekintő lett volna arra az idővonalra, amikor Loki a Tesseracttal a kezében megszökött a Bosszúállók elől, de az igazság nem ez. Kate Herron tisztázta a dolgot, és megerősítette, hogy ezt a jelenetet valójában az első részből törölték.

Eredetileg egy olyan részt forgattam volna, [ahol] csak ő van a tükörben, mielőtt a Bosszúállók megérkeznek, és Loki odakerül, ahol a sorozatban találja magát. Azt hiszem, hogy ez lett volna a nyitójelenetünk.

Az elején egy picit átrendeztük, mert Hulk zúzásával ezt is beletettük. Eredetileg a sorozat nyitójelenetének szántuk, de aztán kivettük, és a filmekből ragadtunk ki részleteket. Lényegében még azelőtt történt volna, hogy a Bosszúállók megjelennek, szóval egy korábbi momentum lett volna arról a napról. Alapvetően azelőtt, hogy bármi beindult volna.

Kate Herron

Herron elmesélte, hogy mennyire izgatott volt attól, hogy a sorozatban eddig nem látott jeleneteket használt a korábbi filmekből. Egyfelől kár, hogy nem látott jeleneteket kivágták a sorozatból, ugyanakkor nem volt rájuk szükség, hogy ennyire részletesen megismerjük a Bosszúállók eseményeit a sorozatban, hiszen gyakorlatilag mindenki tisztában volt velük. Bár a széria utolsó részét már levetítették néhány hete, a Marvel Studios megerősítette a fináléban, hogy berendelték a folytatást, szóval a Loki az első Marvel-sorozat, ami zöld utat kapott a folytatás előtt.

Loki
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...