Loki

Kate Herron rendezőtől megtudtuk, hogy miért vágták ki a Stark-torony jelenetet a Loki-sorozatból

Az első előzetesben még ott volt, de a végső vágásban már nem.

Már túlvagyunk a sorozaton, de még mindig akadnak kérdések. A Disney+ streamingszolgáltató Loki című sorozatának két olyan jelenete is volt, amire nem kaptunk választ az évad végére. Az egyikben a Csínytevés istene Asgardban látható, míg a másikban a Stark-toronyban éppen a dicsőséges szavakat mondta.

A finálé előtt a rajongók azt feltételezték, hogy a Stark-tornyos jelenet talán egy rövid visszatekintő lett volna arra az idővonalra, amikor Loki a Tesseracttal a kezében megszökött a Bosszúállók elől, de az igazság nem ez. Kate Herron tisztázta a dolgot, és megerősítette, hogy ezt a jelenetet valójában az első részből törölték.

Eredetileg egy olyan részt forgattam volna, [ahol] csak ő van a tükörben, mielőtt a Bosszúállók megérkeznek, és Loki odakerül, ahol a sorozatban találja magát. Azt hiszem, hogy ez lett volna a nyitójelenetünk.

Az elején egy picit átrendeztük, mert Hulk zúzásával ezt is beletettük. Eredetileg a sorozat nyitójelenetének szántuk, de aztán kivettük, és a filmekből ragadtunk ki részleteket. Lényegében még azelőtt történt volna, hogy a Bosszúállók megjelennek, szóval egy korábbi momentum lett volna arról a napról. Alapvetően azelőtt, hogy bármi beindult volna.Kate Herron

Herron elmesélte, hogy mennyire izgatott volt attól, hogy a sorozatban eddig nem látott jeleneteket használt a korábbi filmekből. Egyfelől kár, hogy nem látott jeleneteket kivágták a sorozatból, ugyanakkor nem volt rájuk szükség, hogy ennyire részletesen megismerjük a Bosszúállók eseményeit a sorozatban, hiszen gyakorlatilag mindenki tisztában volt velük. Bár a széria utolsó részét már levetítették néhány hete, a Marvel Studios megerősítette a fináléban, hogy berendelték a folytatást, szóval a Loki az első Marvel-sorozat, ami zöld utat kapott a folytatás előtt.

Loki
Total
3
Shares
Previous Article
Szellemirtók - Az örökség

Néhány ismerős arccal befutott a Szellemirtók – Az örökség vadonatúj előzetese

Next Article

A producerek gyakorlatilag mindent elárultak a Disney Predator rebootjáról: a címet, vázolták a sztorit és még az idővonalat is

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!