Wide Screen
Image default
Játékok

Kalandozás a CD Project Red stúdiójában

Most megnézheted kik és hogyan készítik a Cyberpunk 2077-et.

Az utolsó játékmenet videó és az emlékezetes Keanu Reeves-es E3 bejelentés óta elég nagy a csend a Cyberpunk 2077 háza táján. Ezt a csendet most megtörték a CD Project Red-es srácok egy videóval, melyben a stúdiójukban vezetik körbe a nézőket és persze elárulnak néhány okosságot a 2020-as év egyik legjobban várt címéről.

A túra videóban keresztül-kasul bejárhatjuk a varsói játékkészítők főhadiszállását, kezdve a Witcher 3-ért járó díjak gyűjteményét bemutató lobby-val, meglátogatjuk a fejlesztőket, akik apró érdekességeket osztanak meg a készülő Cyberpunk 2077-tel kapcsolatban. Bepillantást nyerhetünk az audió munkálatokba, a küldetések írásának kreatív folyamatáról is esik néhány szó, valamint pár sejtelmes infót kapunk a pályadesignról. Még a készítők négylábúit is megleshetjük, mert ők bizony egy kutyabarát munkahely.

A Cyberpunk 2077 megjelenése 2020. április 16-ra várható PC, Xbox One, PS4 és Google Stadia platformokra. Aki esetleg nem bír várni eddig, az most már tudja, hogy milyen munkakörülmények várják, ha esetleg a játék mielőbbi kipróbálása érdekében megpályázza valamelyik pozíciót. Ti dolgoznátok náluk?

Még több a témában...

Neo és Trinity ezúttal őrült száguldozásba kezdett a Mátrix 4. forgatásán

Kévés Bence Mihály

Egészen vakmerő felvétel szivárgott ki a Mátrix 4. forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Keanu Reeves karaktere, Neo elég csöves lett a Mátrix 4. forgatására

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon