Kalandozás a CD Project Red stúdiójában

Most megnézheted kik és hogyan készítik a Cyberpunk 2077-et.

Most megnézheted kik és hogyan készítik a Cyberpunk 2077-et.

Az utolsó játékmenet videó és az emlékezetes Keanu Reeves-es E3 bejelentés óta elég nagy a csend a Cyberpunk 2077 háza táján. Ezt a csendet most megtörték a CD Project Red-es srácok egy videóval, melyben a stúdiójukban vezetik körbe a nézőket és persze elárulnak néhány okosságot a 2020-as év egyik legjobban várt címéről.

A túra videóban keresztül-kasul bejárhatjuk a varsói játékkészítők főhadiszállását, kezdve a Witcher 3-ért járó díjak gyűjteményét bemutató lobby-val, meglátogatjuk a fejlesztőket, akik apró érdekességeket osztanak meg a készülő Cyberpunk 2077-tel kapcsolatban. Bepillantást nyerhetünk az audió munkálatokba, a küldetések írásának kreatív folyamatáról is esik néhány szó, valamint pár sejtelmes infót kapunk a pályadesignról. Még a készítők négylábúit is megleshetjük, mert ők bizony egy kutyabarát munkahely.

A Cyberpunk 2077 megjelenése 2020. április 16-ra várható PC, Xbox One, PS4 és Google Stadia platformokra. Aki esetleg nem bír várni eddig, az most már tudja, hogy milyen munkakörülmények várják, ha esetleg a játék mielőbbi kipróbálása érdekében megpályázza valamelyik pozíciót. Ti dolgoznátok náluk?

Total
3
Shares
Previous Article
Star Wars Rey

Megtudtuk, hogy mikor jelentik be a következő Star Wars-filmet rendezővel együtt

Next Article
Kathleen Kennedy

Kathleen Kennedy elárulta, hogy miért lépett le annyi rendező

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!