Wide Screen
Image default
Játékok

Újabb játékmenet a Cyberpunk 2077-ből!

A The Witcher 3 alkotói végre a nagyközönségnek is megmutatták azt, amire már a fél világ várt a Gamescom óta.

Az érdeklődők este 8 órától egy igazán érdekes élő adásba kapcsolódhattak be több különböző platformon. A Cyberpunk 2077 fejlesztői meséltek a játékról egyet s mást, mégis azonban a legjobban várt dolgot már az elején elsütötték. Nevezetesen, közkincsre adták azt a végigjátszást, amelyet a szerencsések már a Gamescom alkalmával láthattak. Nem is szaporítanám tovább a szót, lássuk is hát ezt!

Egészen izgalmas és mozgalmas volt látni újra a játékot mozgás közben a tavalyi 50 perces gameplay után. Kicsit beleleshettünk a karakterkészítésbe, Night City bandáit ismerhettük meg közelebbről és ismét közelebbről láthattuk a főhőst, V-t. A jövőre megjelenő alkotás miatt a CD Project RED már két címes bagázsként tekint magára, szóval maguk felé is igazán magasra tették azt a bizonyos lécet a The Witcher 3 után. Nagyon várjuk már, hogy végre a kezünkbe foghassuk a játékot!

Még több a témában...

Megjelenési dátumot kapott a Those Who Remain

Fonyódi Dávid

Új platformon hódít a Yakuza 0

Fonyódi Dávid

Bárki lehet Predator egy kicsit, ráadásul ingyen

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon