x
Filmek

Kábel karja akár így is kinézhetett volna a Deadpool 2.-ben

Egy alternatív dizájn tervet kaptunk Josh Brolin által alakított Kábel robot karjáról a Deadpool 2. részéből.

Kábel karja akár így is kinézhetett volna a Deadpool 2.-ben
  • Publishedjúnius 23, 2019

Egy alternatív dizájn tervet kaptunk Josh Brolin által alakított Kábel robot karjáról a Deadpool 2. részéből.

Az elmúlt két évben Josh Brolin meglehetősen elfoglalt volt, hiszen a Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték filmekben betöltött Thanos szerepe mellett egy másik franchise-ban is főszerepet kapott, ő volt ugyanis Kábel a Deadpool 2. részében. Irigylésre méltó Brolin karrierje, hiszen azon ritka színészek táborához tartozik, aki több Marvel-filmben is szerepet vállaltak más szerepekben, és ha lehet úgy fogalmazni, akkor mindezt egy időben tette, hiszen néhány hét csúszással mutatták csak be a Deadpool folytatását a Bosszúállók harmadik része után.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Jerad S. Marantz az egyik koncepciótervező Instagram-oldalán osztott meg alternatív megjelenést az X-Force képregényekből ismerős Kábel biomechanikus karjáról, ami csak részleteiben tér el attól a tervtől, ami végül bekerült a filmbe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Another alternate cable arm concept for #deadpool2 One of many options I tried. #zbrush #keyshot #deadpool #cable #mavel #fox #conceptart #xforce #xmen

jsmarantz (@jsmarantz) által megosztott bejegyzés,

Ha lehet úgy fogalmazni, akkor a végső változat sokkal „acélosabbra” sikerült, ám kevésbe sikerült organikusra megalkotni azt a robotkart, ehhez képest a most napvilágot látott terveken a koncepcióművészek a kék és a zöld színt is hangsúlyozzák Kábel karján, így ez egy fokkal emberibb külsőt kölcsönzött volna a karakternek. De a végeredményen ez sem változtatott, a Deadpool 2. nagyszerű volt, Josh Brolin és Zazie Beets pedig remekül beleillett a sztoriba.

És már azt is tudjuk, hogy tervbe vették a Deadpool 3. részét is, ami Ryan Reynolds elmondása szerint megújulást hoz majd a franchiseba, akik pedig a Disney miatt aggódnak, hogy majd a mikiegeres cég jól belerondít a korhatáros alkotásokba, fellélegezhetnek, mert Bob Iger elnök-vezérigazgató megerősítette korábban, nem fogják vissza magukat, és R-besorolást kap majd a Deadpool folytatása, ahogy új horrorfilmek is készülnek a 20th Century Fox tulajdonában álló filmcímekből.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.