Július végén ér véget a Star Wars 8 forgatása

A Star Wars Episode VIII egyik sztárja, Mark Hamill erősítette meg, hogy július végén befejezik a nyolcadik rész forgatását.

A Star Wars Episode VIII egyik sztárja, Mark Hamill erősítette meg, hogy július végén befejezik a nyolcadik rész forgatását.

A hónap végére három olyan Star Wars-film lesz, amit hivatalosan is készként kezelhetünk azóta, hogy 2012-ben a Disney megvásárolta a jogokat a LucasFilmtől. Ez elég erősen hangzik! Néhány hónapunk van még decemberig (2016.12.14.), mikor is bemutatják a következő, és egyben első spinoff Star Wars részt, a Zsivány Egyest a mozikban. Utána pontosan 366 napot kell aludnunk a következő fejezetig (2017.12.15.), mert jön az nyolcadik Csillagok háborúja, amiben Rey és Ren harca tovább folytatódik, illetve Luke is beszáll a harcba, és a jedik titkára is fény derülhet.

Áprilisban kaptunk helyzetjelentést Rian Johnson rendezőtől, hogy az Episode VIII féltávhoz érkezett, felvették a film felét. Tegnap filmes nevén Luke Skywalker (Mark Hamill) azt konstatálta Twitteren, hogy a stáb július utolsó napjain zárja a felvételt, s egy dátumot is kaptunk a színésztől.

2016. Július 22-én, pénteken befejeződik.

Total
0
Shares
Previous Article

Rey szüleivel már a Baljós árnyakban is találkozhattunk?

Next Article

Crossbones visszatér egy másik Marvel-filmben?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!