Jude Law Marvel Kapitány

Jude Law szerepre hivatalos a Marvel Kapitányban!

A Marvel Studios nem húzta tovább a rajongók idegét, megerősítették, hogy kit játszik Jude Law a Marvel Kapitányban.

A Marvel Studios nem húzta tovább a rajongók idegét, megerősítették, hogy kit játszik Jude Law a Marvel Kapitányban.

A megannyi találgatások után végre fény derült arra, hogy Jude Law kit alakít a Marvel Kapitányban, mint azt megtudtuk egy hivatalos a Starforce On The Rise című könyvből valóban Yon-Roggot játssza. Így már érhető, hogy Marvel Studios miért próbálta lázasan titkolni a színész szerepét a filmben, sokáig csak Mar-Vellként hivatkoztak rá, azonban a Funko játékfigura meglehetősen óvatlan volt, s idő előtt feltárta az angol sztár szerepét. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Pedig már kezdtük elhinni, hogy Lawnek két szerepet is osztottak a Marvel Moziverzum első önálló női szuperhősfilmjében, s egyben ő lesz Mar-Vell, Carol Danvers mentora és Yon-Rogg a címszereplő ádáz ellenfele a képregényekből. Ugyanakkor a stúdió azt nem árulta el, hogy a filmben melyik oldalra áll, és az ellenlábasok sorát erősíti-e, bár mivel Kree harcosnak van jellemezve, ebből kiindulva lehet, a jók oldalán áll majd, de ettől függetlenül még a történet közben elárulhatja katonáit, s a Skrullok oldalára áll – akik viszont valóban a rosszfiúkat játsszák. A képregények szerelmesei tisztában vannak azzal, az élet nem csak fekete és fehér, hanem annál jóval bonyolultabb a képregényekben, és reménykedünk benne, hogy a film is hasonló úton indul el.

Az eddig látott előzetesek és képek alapján Yon-Rogg nem az, mint akinek tűnik, de hogy végső soron a Marvel Moziverzum hogyan értelmezi a képregénykaraktert, arra csak március első felében kapunk választ, amikor is világszerte bemutatják Bire Larson szerepében a Marvel Kapitányt a mozikban. De abban biztosak lehetünk, hogy a Marvelnél aligha tudják kiválóbban értelmezni a képregényeket.

Marvel Kapitány Jude Law

Total
2
Shares
Previous Article
Alita: A harc angyala

KRITIKA: Alita: A harc angyala

Next Article
James Bond

Néhány hónappal a James Bond 25 forgatása előtt új írót kapott a film

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!