Jövőre érkezik a Neo: The World Ends with You

Újabb csodás Japán cucc érkezik.

A Square Enix bejelentette nagysikerű akció-szerepjátéka, a The World Ends with You folytatását NEO: The World Ends with You címen, ami 2021 nyarán fog megjelenni PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re.
 
A NEO: The Worlds Ends with You Shibuya utcáira kalauzolja a játékosokat, ahol túlélésért folytatott élet-halál harcra kényszerülnek a „Reapers Game” részeként. A játékosok Rindo szerepében fedezhetik fel Tokió szívét, ahogy felfedik a rájuk kényszerített halálos játék rejtélyeit. A NEO: The Worlds Ends with You egyedi és képregények inspirálta stílusban kelti életre a modern Shibuya utcáit. A játékosok kedvükre fedezhetik fel és élhetik át a nyüzsgő város látványát, hangjait és kultúráját. Küzdhetnek szörnyekkel szövetségeseik oldalán a pörgős összecsapásokban, és teljesíthetnek küldetéseket, ahogy próbálják megváltoztatni sorsukat.
 
A bejelentés kíséretében kiadott előzetes első alkalommal ad betekintést a játék vizuális irányába, 3D környezetébe, játékmenetébe, küzdelmeibe, zenéibe és szemkápráztató művészeti stílusába. A NEO: The Worlds Ends with You 2021 nyarán jelenik meg PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re.

Total
0
Shares
Previous Article
The Mandalorian

A The Mandalorian legutóbbi posztere Giancarlo Esposito karakterére koncentrál

Next Article
PlayStation 5 Xbox Series X

A PlayStation 5 játékoknál nehezebb elérni a 120 fps határt, mint az Xbox Series konzoloknál

Related Posts