Jövőhéten bemutatkozik a legújabb Battlefield is!

Végre hivatalos dátumot kapott a DICE legújabb alkotásának a bemutatója.

Szinte már egy egész videót láthattuk különböző kiszivárgott képek alapján és rajzok alapján, azonban az információk szerint ez csak egy belső felhasználásra szánt anyag volt és nem az, amit fogunk majd a jövőhét folyamán látni. A hivatalos Battlefield twitter csatornán ugyanis bejelentésre került, hogy június 9-én lesz esedékes az a bizonyos bemutató alkalom amit már olyan régen promóznak a különböző platformokon.

Nagyon sokak várják a legújabb Battlefield részt, hiszen szinte az egész EA ezen dolgozik és konkrét kihívónak szánják a legújabb Call of Duty mellé. Az informátorok szerint egészen jó állapotban van és eddig még nem látott pusztítást fognak majd mutatni a fejlesztők számunkra. Szintén ígéretesnek hangzik a csaták mérete, hiszen a pletykák alapján az is eddig még nem látott nagyságot fog felvenni. Rengeteg ember mókázhat tehát így.

Az egyik fejlesztő délutáni reagálása alapján az is egyre valószínűbbnek néz ki, hogy bizony már az első naptól elérhető lesz a Game Pass kínálatában is. Ezzel szintén egy hatalmasat tudna növelni az Xbox a szolgáltatásának a nívóján, hiszen az ősz egyik legnagyobb dobása érkezne így a kínálatába, ráadásul már a megjelenésének a napján. Egy szó mint száz, jövőhéten valószínűleg ámulni fogunk majd a következő Battlefield bemutatóján és reményeink szerint a megjelenési dátumot is megtudhatjuk majd.

Total
10
Shares
Previous Article
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

A Warner Bros. nem értette Flash időutazós jelenetét, amikor 2016-ban leforgatták, ezért töröltették

Next Article

Új Witcher játék érkezik jövőre?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!