Főoldal Játékok Jövő hónapban érkezik az elhalasztott Crysis Remastered
Játékok

Jövő hónapban érkezik az elhalasztott Crysis Remastered

Immár nem csak a Switch közönsége szállhat harcba.

667
id1597456891 1406098

A Crysis Remastered megjelenése finoman szólva is messze állt a zökkenőmentestől. A Nintendo Switch változat gond nélkül napvilágot látott július 23-án, erről már olvashattátok is a tesztünket. A rajongói nyomás hatására azonban a nagygépes verziók nem jelenhettek meg a tervezett időpontban, mert hatalmas botrány kerekedett a látványvilág okán. A játékosok úgy érezték, 13 év alatt nem fejlődött eleget a vizualitás, és jelenlegi formájában nem sokan vásárolnák meg a felújított kiadást.

A Crytek így visszavonta a kiadott megjelenési dátumot, és az új, finomhangolt és grafikailag átdolgozott, végleges verziót majd’ két hónappal az eredetihez képest dobják csak piacra. Az új dátum szerint szeptember 18-án, PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra is megérkezik a klasszikus FPS, ezt a fejlesztők hivatalos csatornáikon közölték.

Ezúttal biztosra ment a csapat, és egy videós anyaggal bizonyítják, hogy mennyit fejlődött a látvány a korábban látottakhoz viszonyítva. Ahogy az összehasonlító képsorok közben olvashatjuk is, 8K textúrák, újraszabott fényhasználat, és sok más mutatós újdonság fémjelzi a projektet, ami immár valóban méltó a jelenlegi generációhoz.

Szerző
Szarka Roland

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

S.T.A.L.K.E.R. 2
BREAKINGXbox

Csúszik a S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenése

Két hónappal később térhetünk vissza a Zónába.

Game Pass Ultimate
Xbox

A Microsoftnak a bíróságon kell felelnie az emelt Game Pass árakért

Az amerikai versenyhivatal ezúttal az új Game Pass ára miatt perelt.