Jövő hónapban érkezik az elhalasztott Crysis Remastered

Immár nem csak a Switch közönsége szállhat harcba.

A Crysis Remastered megjelenése finoman szólva is messze állt a zökkenőmentestől. A Nintendo Switch változat gond nélkül napvilágot látott július 23-án, erről már olvashattátok is a tesztünket. A rajongói nyomás hatására azonban a nagygépes verziók nem jelenhettek meg a tervezett időpontban, mert hatalmas botrány kerekedett a látványvilág okán. A játékosok úgy érezték, 13 év alatt nem fejlődött eleget a vizualitás, és jelenlegi formájában nem sokan vásárolnák meg a felújított kiadást.

A Crytek így visszavonta a kiadott megjelenési dátumot, és az új, finomhangolt és grafikailag átdolgozott, végleges verziót majd’ két hónappal az eredetihez képest dobják csak piacra. Az új dátum szerint szeptember 18-án, PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra is megérkezik a klasszikus FPS, ezt a fejlesztők hivatalos csatornáikon közölték.

Ezúttal biztosra ment a csapat, és egy videós anyaggal bizonyítják, hogy mennyit fejlődött a látvány a korábban látottakhoz viszonyítva. Ahogy az összehasonlító képsorok közben olvashatjuk is, 8K textúrák, újraszabott fényhasználat, és sok más mutatós újdonság fémjelzi a projektet, ami immár valóban méltó a jelenlegi generációhoz.

Total
0
Shares
Previous Article
Stranger Things

A Duffer testvérek megerősítették, hogy a Stranger Thing nem ér véget a negyedik évaddal

Next Article

Itt a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 launch trailere

Related Posts