Főoldal Sorozatok Jonathan Majors karaktere, azaz Kang, a Hódító nem szerepelt a Loki 2. évad előzetesében, de még Kevin Feige is mellőzte a beszédében
Sorozatok

Jonathan Majors karaktere, azaz Kang, a Hódító nem szerepelt a Loki 2. évad előzetesében, de még Kevin Feige is mellőzte a beszédében

Mi lesz így Kanggal, a Hódítóval? Úgy tűnik, hogy a Marvelnél Jonathan Majors leváltásán dolgoznak.

615
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Forrás: Marvel Studios

Sokan meglepődtek azon, hogy Jonathan Majors karaktere nem kapott szerepet a Loki 2. évad előzetesében. A Disney kedd délután prezentációt tartott a hirdetőknek és a média képviselőinek, ahol végre leleplezték, mikor érkezik a várva várt sorozat következő évada, sőt, a jelenlévőknek még egy előzetest is mutattak.

Nagy meglepetésre azonban az előzetesből hiányzott az egyik kulcsszereplő. Jonathan Majors karaktere, azaz Kang, a Hódító egyik variánsa sem kapott szerepet a tegnap bemutatott videóban. A Hangya és a Darázs: Kvantumánia sztárja ellen büntetőeljárást indítottak egy állítólagos családon belüli bántalmazás miatt még az év elején.

Azon túl, hogy nem volt jelen a trailerben, Kevin Feige még Majors nevét is mellőzte, amikor a sorozatról beszélt, és mindezt úgy, hogy a sorozat és a The Multiverse Saga egyik kulcsszereplőjéről beszélünk. A bántalmazási üggyel kapcsolatban a Disney még nem szólalt meg, de többen úgy vélik, hogy a háttérben már döntöttek, és a színész leváltása mellett voksolt a vállalat. Ezt erősítik azok a pletykák, miszerint a Marvel Studios már keresi Jonathan Majors utódját, és ezzel kapcsolatban egy név is felmerült már.

A New York-i rendőrség közleménye szerint Majors március 25-én belekeveredett egy családon belüli incidensbe, amelyben az áldozat fej- és nyaksérüléseket szenvedett. “2023. március 25-én, szombaton, körülbelül 11:14 órakor a rendőrség segélyhívásra reagált egy lakáson belül, amely a West 22nd Street és a 8th Avenue közelében található, a 10-es körzet határain belül” – szerepelt a New York-i rendőrség közleményében. “Az előzetes vizsgálat megállapította, hogy egy 33 éves férfi családi vitába keveredett egy 30 éves nővel. Az áldozat arról tájékoztatta a rendőrséget, hogy bántalmazták. A rendőrök a 33 éves férfit incidens nélkül őrizetbe vették. Az áldozat kisebb sérüléseket szenvedett a fején és a nyakán, és stabil állapotban szállították el egy környékbeli kórházba”.

Majors ellen azóta vádat emeltek harmadfokú testi sértés, három rendbeli harmadfokú testi sértés kísérlete, egy rendbeli másodfokú súlyos zaklatás és egy rendbeli másodfokú zaklatás miatt. A színész május elején jelent meg először a bíróságon, az ügyében június 13-án hozhatnak döntést, és ha bűnösnek találják, akár egy év letöltendő börtönbüntetést is kaphat, vagy három év próbaidőre ítélhetik.

A tegnapi bejelentésből azt is megtudtuk, hogy a Loki 2. évada 2023. október 6-ától lesz streamelhető a Disney+-on.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.