Főoldal Sorozatok A Marvel Studios kitűzte a Loki 2. évad és az Echo premierjét
SorozatokBREAKING

A Marvel Studios kitűzte a Loki 2. évad és az Echo premierjét

A Marvel végre elárulta, mikor érkezik a Loki 2. évad és az Echo.

186
Loki
Forrás: Marvel Studios

A Loki első évadát majdnem napra pontosan 2 évvel ezelőtt mutatta be a Marvel Studios, majd tavaly nyáron jött a bejelentés, hogy berendelték a következő évadot. Meglepetésként nem ért bennünket, mivel a nézettséget tekintve messze a Marvel Studios legsikeresebb sorozata a Disney+-on. Eredetileg idén nyáron szerették volna bemutatni a folytatást, de többször is elhalasztották a premiert.

A Marvel Studios végre kitűzte a Disney+ érkező Marvel sorozatainak premierdátumát, köztük bejelentették, mikor érkezik a Tom Hiddleston főszereplésével készülő Loki 2. évada, de a keddi napon tartott Disney beszámolóján Kevin Feige azt is bejelentette, hogy a Sólyomszem spinoffjaként beharangozott Echo is ősszel érkezik.

A Loki 2. évadának premierje 2023. október 6-án debütál, eközben az Echo összes epizódja pedig – első alkalommal egy Marvel-sorozat esetében – egyszerre fog megjelenni november 29-én. Feige ismét elmondta, hogy a Loki lesz az első sorozat, amiből új évadot láthatnak a rajongók.

A Loki új évada hat epizódból fog állni, és minden héten egy új epizódot mutatnak be, így az évadzáróra november 10-én kerül majd sor – véletlenül pont a Marvelek premierjének napján. Ezzel szemben, a Disney+ stratégiát vált a másik sorozatnál, s az Echo összes epizódját egyszerre teszi elérhetővé november 29-én. Arról nem osztottak meg információt, hogy hány részből áll majd, de akár hat-kilenc epizódot is tartalmazhat.

A Loki második évadában visszatér Tom Hiddleston (Loki), Sophia Di Martino (Sylvie), Jonathan Majors (Kang, a Hódító), Gugu Mbatha-Raw (Ravonna Renslayer), Owen Wilson (Mobius M. Mobius), Wunmi Mosaku (Hunter B-15), Tara Strong (Miss Minutes), Eugene Cordero (Casey), emellett Rafael Casal, Ke Huy Quan és Kate Dickie is csatlakozik a szereplőgárdához, nem közölt szerepekben.

Az Echoban Alaqua Cox (Maya Lopez), Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs (Julie), Cody Lightning, Graham Greene, Zahn McClarnon (William Lopez), Vincent D’Onofrio (Wilson Fisk/Kingpin) és Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil) lesz látható.

A most tett bejelentések megerősítik, hogy a Marvel Studios jelentősen visszafogta a tempót, a jövőben lassabb ütemben jönnek majd a sorozatok, és várhatóan a mozifilmek is. A stúdió 2021-ben és 2022-ben összesen 11 címet mutatott be, és többségükkel nem voltak megelégedve sem a rajongók, sem a kritikusok. A Marvel Studios eredetileg öt élőszereplős sorozatot mutatott volna be 2023-ban, köztük volt a Loki, az Echo, a Titkos invázió (aminek első részét 2023. június 21-én mutatja be), és ezek mellett érkezett volna a Vasszív és az Agatha: Coven of Chaos című sorozatok is; de várhatóan az utolsó két sorozatot csak 2024-ben fogják műsorra tűzni.

Loki
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.