Főoldal Filmek Bedobtak egy nevet, ki játszhatja Kangot Jonathan Majors letartóztatása után, vagy milyen színésztípust keres a Marvel Studios
Filmek

Bedobtak egy nevet, ki játszhatja Kangot Jonathan Majors letartóztatása után, vagy milyen színésztípust keres a Marvel Studios

A stúdió még nem adott ki közleményt, de erősödnek a pletykák, hogy ennyi volt Jonathan Majorsnek.

32
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

Egy nemrégiben megjelent jelentés után, miszerint a Marvel Studios fontolgatja a lehetőségeket Jonathan Majors leváltásáról, miután a színészt letartóztatták. Kang, a Hódító fontos szerepet kap a jövőben, hiszen az MCU 5-6. fázisa erre a főgonoszra épít. A múltkori pletyka után újabb pletyka ütötte fel a fejét, hogy Kevin Feige és társai mi alapján fogják kiválasztani Majors utódját, ha arra kerülne sor.

Még márciusban robbant a hír, hogy A Hangya és a Darázs: Kvantumánia sztárját, Jonathan Majors-t letartóztatták egy állítólagos bántalmazás miatt, egy új pletyka szerint Kevin Feige és társai már egy színészt – vagy legalábbis egy bizonyos “színésztípust” – tarthatnak szem előtt, amennyiben a Disney döntés elé állítja őket, hogy Majors távozása után új művészt kell találniuk Kang szerepére.

Majors-t a rendőrség őrizetbe vette, miután állítólag fizikailag bántalmazott egy 30-as éveiben járó nőt (aki feltehetően a barátnője volt) egy New York-i lakásban. A színész ügyvédje azt állította, hogy védence “teljesen ártatlan, és valószínűleg az áldozat”, és azt ígérte, hogy olyan bizonyítékokat fog bemutatni az ügyészségnek, amelyek tisztázzák védencét minden bűncselekmény alól. Az említett bizonyíték – amelyek sms-váltások voltak Majors és barátnője között – azonban nem érte el a kívánt hatást, és valójában Majors még rosszabb helyzetbe került a bizonyítékok feltárása után.

Ha a nő (akit nem neveztek meg) nem tesz feljelentést, Majors valószínűleg megússza és következmények nélkül kisétál az ajtón, de ez nem biztos, hogy megakadályozza a Disney/Marvel párost abban, hogy meghozzák a súlyod döntést. Erre a lépésre azért van szüksége a stúdiónak, mert utólag nem szeretnének visszhangot kapni, amiért nem álltak ki a bántalmazott nő oldalán – még abban az esetben is, ha utólag kiderül, Majors tényleg ártatlan. Nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy a feltételezéseket pletykákra alapozzuk, mivel hivatalos közleményt egyik fél sem adott ki eddig.

A The Hot Mic eheti epizódjában Jeff Sneider a következőt mondta az üggyel kapcsolatban:

Annak ellenére, hogy Jonathan Majors ügyében nem történt semmilyen változás, úgy hallottam, hogy ha Jonathan Majorsnak befellegzett Kangként, akkor egy hozzá hasonló színészt keresnek, és Damson Idris lehet az a bizonyos színésztípus, akit [a Marvel] megnézhet a helyére, ha ez valóban megtörténik.

Jeff Sneider

Idris egy feltörekvő brit színész az FX Fehér hó című sorozatából, aki olyan filmekben is feltűnt, mint a Rajzás és a Halálos harcmező. Nemrég Brad Pitt mellett kapott szerepet az Apple saját gyártású Formula-1 filmjében. Ez még nem jelenti azt, hogy Idris váltja Majorst, de mindenképpen jó ajánlólevél, ha egyáltalán versenyben van a szerepért, és ha a stúdió valóban fontolgatja Majors leváltását.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mosolyogj
Filmek

Kitűzték a Mosolyogj folytatásának bemutatódátumát

2022 egyik legjövedelmezőbb filmje volt a Mosolyogj, és hamarosan jön a folytatás...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...