x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Jon Favreau: a The Mandalorian 3. évada a The Book of Boba Fett spin-off után startol

Már folynak a The Book of Boba Fett munkálatai.

Jon Favreau: a The Mandalorian 3. évada a The Book of Boba Fett spin-off után startol
  • Publisheddecember 25, 2020

A The Mandalorian második évad fináléja után felrobbant az internet, hogy mit várhatunk a folytatástól. Az már biztos, hogy a galaxis legendás fejvadásza végre megkapja az őt megillető szerepet a messzi-messzi galaxisban. Most Jon Favreau azt is elárulta, hogy a The Mandalorian harmadik évad forgatását addig nem kezdik el, amíg nem végeztek a The Book of Boba Fett címre keresztelt spin-off sorozat munkálataival.

A The Mandalorian második évada már a legelejétől kezdve tetszetős volt, hiszen több karaktert is viszontláthattunk más filmekből és/vagy animációs sorozatokból. Ilyen volt többek között Ahsoka Tano, Bo-Katan és legfőképpen Boba Fett miatt tapsoltak a rajongók. A finálé stáblista utáni meglepetésszerű jelenetében leplezték le, hogy a fejvadász saját sorozatot kap. Jon Favreau a Good Morning America vendége volt, ahol szó esett a projektről.

A második évad végén Boba Fett előjött, és azt mondta: a The Book of Boba Fett 2021 decemberében érkezik. És ez nem volt része a Disney bejelentéseinek, de itt van a logó. Titokban akartuk tartani, mert nem akartuk elrontani a meglepetést Kathleen Kennedy által tartott nagy bejelentése alatt. Tehát megengedték nekem, hogy ezt az egy dolgot titokban tarthassam.

Jon Favreau

Nem volt egyértelmű, hogy a The Book of Boba Fett a The Mandalorian 3. évadára fog-e fókuszálni – Jon Favreau megerősítette, hogy a projekt egy különálló sorozat lesz ugyanazon az idősíkon. A rendező azt is elárulta, hogy a The Mandalorian folytatása csak a Boba Fett spin-off munkálatait követően fog elkezdődni. Vessünk egy pillantást az általa elmondottakra:

Szóval ez tulajdonképpen elkülönül a The Mandalorian harmadik évadától. De amit nem mondtunk el abban a bejelentésben, az az, hogy jön a következő show, Kathy elmondása szerint a következő fejezet, és ez lesz a The Book of Boba Fett, ami után rögtön munkába állunk a The Mandalorian harmadik évadával és a mindenki által ismert és szeretett főszereplővel. Tehát elég gyorsan fogja követni azt. Most az előkészítésen dolgozunk, amíg folynak a Boba Fett munkálatai.

A sorozatot valamikor jövő decemberben fogják bemutatni a Disney+-on, ami addigra már Magyarországon is elérhető lesz. Ti szívesebben látnátok Din Djarin-t visszatérni a The Book of Boba Fett előtt?

The Mandalorian
Written By
Lakatos Dániel