Boba Fett

A The Book of Boba Fett tényleg egy The Mandalorian spin-off lesz, aminek a logóját is felfedték

Jon Favreau erősítette meg a spin-off sorozatot.

Több szempontból is nagy csattanóval zárult múlt héten az első élőszereplős Star Wars-sorozat második évadja. Luke Skywalker mellett egy stáblista utáni jelenetet is kaptunk, amiben Boba Fett és Fennec Shand átveszik az uralmat Jabba, Hutt palotája fölött a Tatuinon. A Disney+ a jelenet végén még egy dátumot is belengetett: 2021 decemberében visszatér a legendás fejvadász.

A jelenet után több találgatás született, hogy mit takar ez a jelenet, a The Mandalorian harmadik évada szól majd Boba Fettről, vagy esetleg a fejvadász egy önálló sorozatot kap – majd hétvégén az egyik dublőr már próbált pontosítani és magyarázatot adni. Ha eddig kétségeink lettek volna afelől, a Boba saját sorozatot kap jövőre, akkor itt a hivatalos megerősítés. Jon Favreau, a sorozat készítője jelentette be, hogy Boba Fett mellett Din Djarin is visszatér majd jövőre, mindkettő saját sorozattal.

Ma reggel a Good Morning America című reggeli talkshowban erősítette meg Jon Favreau rendező és producer, hogy a The Book of Boba Fett című sorozat egy önálló széria lesz jövőre a Disney+ streamingszolgáltatón, nem pedig a The Mandalorian harmadik évada, ahogy arra többen gondoltak a hétvége után. Sőt, a rendező még a sorozat logóját is megmutatta a rajongóknak, illetve hogy Robert Rodriguez vezető producerként csatlakozik a sorozathoz.

Nem sokat tudni a projektről, de ahogy a fenti megerősítésben is szerepel, az új sorozatban visszatér Temuera Morrison és Ming Na Wen, mint Boba Fett és Fennec Shan; a munkát pedig Jon Favreau, Dave Filoni és Robert Rodriguez hármas felügyeli majd, ami a The Mandalorian idősíkján játszódik majd.

A sorozatot valamikor jövő decemberben fogják bemutatni a Disney+-on, ami addigra már Magyarországon is elérhető lesz.

Total
7
Shares
Previous Article

Év elején újabb State of Play a láthatáron?

Next Article
The Mandalorian

ÉVADKRITIKA: The Mandalorian S02

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!