Főoldal Sorozatok A The Mandalorian S2 fináléjára így reagált Mark Hamill; a kaszkadőr pedig megerősítette [SPOILER] szerepét
Sorozatok

A The Mandalorian S2 fináléjára így reagált Mark Hamill; a kaszkadőr pedig megerősítette [SPOILER] szerepét

A The Mandalorian legnagyobb vendégszerepére került sor tegnap.

675
The Mandalorian
Forrás: Star Wars

Nem túlzás kijelentenünk, hogy a Disney érában készült Star Wars tartalmak között a The Mandalorian fogyasztható legjobban. Jon Favreau készítő és Dave Filoni rendező az elmúlt két évben megmutatta, hogy kell ezt csinálni. A rajongók csak álmodni mertek korábban arról, hogy az animációs sorozatok szereplői közül többen élőszereplős feldolgozásban szerepeljenek majd, de erre is sor került; Bo-Katannal, majd Ahsoka Tanoval, de még Boba Fett is visszatért, sőt, saját sorozatot kap jövőre.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

Amilyen lassan indult az új évad, annyira erős lettek az utolsó részek. A tegnapi fejezet pedig kimondottan erős volt, hiszen a készítők nem fogták vissza magukat, amikor meglepetésekről volt szó. A sorozat legnagyobb vendégszerepét Mark Hamill korábbi karaktere, Luke Skywalker kapta. Bár a karaktert láttuk a folytatástrilógiában, de a The Mandalorian pontosan azt adta meg, amit látni akartunk a Star Wars VI. rész – A Jedi visszatér után. És a Jedi visszatérése nem okozott csalódást. Hatásos belépőt kapott, legyőzte a legyőzhetetlennek tűnő droidsereget, és még Grogut is magával vitte, hogy jedit faragjon belőle – vagy legalábbis megismerje az Erőt.

The Mandalorian

Természetesen a jelenet után maga Mark Hamill is megszólalt közösségi oldalán. A színész Twitteren kérdezte rajongóitól, hogy láttak valami jót a tévében az utóbbi időben?

A második évad fináléja akár a sorozat fináléja is lehetett volna a „minden jó, ha vége jó” szlogennel, ahogy mi is írtuk egy korábbi cikkünkben. Most azonban Brendan Wayne kaszkadőr megerősítette – aki gyakran magára ölti a mandalori páncélt a forgatáson -, hogy Pedro Pascal visszatér még Din Djarin szerepében.

Hogy ez mikor és hol fog megtörténni, nem árulta el, bár beszéltek egy harmadik évadról, de tavasszal bennfentesek arról is beszéltek, hogy a harmadik évadban Boba Fett nagyobb szerepet kap majd. El tudjuk képzelni, hogy egy rövid időre hanyagolni fogják Pascal főhősét, jövőre Boba Fett kap szerepet, s majd később látjuk csak Dint.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...