The Mandalorian

A sorozat eddigi legnagyobb cameo jelenetére került sor, és még egy új spin-off sorozatot is bejelentettek a The Mandalorian S2 fináléjában

2021 decemberében jön az új sorozat.

A Disney Investor Day 2020 alatt sokan hiányoltak egy sorozatot a bejelentések között, amiről már hónapok óta mennek találgatások, hogy vajon csak a The Mandalorian vendégszerepére írt alá a színész, vagy esetleg önálló sorozatot is kap. Sőt, néhány hete már arról lehetett olvasni, hogy még idén elkezdik a sorozat forgatását.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történettel kapcsolatban!

Érdemes ma bekapcsolva hagyni a képernyőket, s megvárni, hogy teljesen lepörögjön a The Mandalorian, ugyanis elrejtettek benne egy stáblista végi jelenetet. Ott jelentik be az új sorozatot The Book of Boba Fett címen, ami majd 2021 decemberében érkezik. Nem kaptunk bővebb magyarázatot, hogy mit jelent mindez, de nem kell nagyon találgatni: az élőszereplős Star Wars-sorozat következő évadja Boba Fettről fog szólni. Az amerikai IGN ezzel kapcsolatban már megkereste a Lucasfilmet és a Disneyt, a cikk publikálás pillanatában még nem kaptak választ a kérdésre. Azonnal frissítjük majd a cikket, ha kiderült, hogy mit jelent ez a fináléban.

Az utolsó fejezet más szempontból is különleges volt. A The Mandalorian eddigi legnagyobb vendégszerepére került sor, hiszen a legendás Skywalker történet főszereplője, Luke Skywalker is megjelent néhány jelenetre. A sorozat azzal végződik, hogy Boba Fett és Fennec Shand látogatást tesz Jabba, a Hutt palotájába, ahol látszólag ma Bib Fortuna vette át az uralkodást. Miután “megszabadítja” régi barátját a terheitől, Fett elfoglalja Jabba trónját, és megjelenik a The Book of Boba Fett cím, valamint hogy 2021 decemberében jelenik meg.

Már korábban is olvashattunk pletykákat arról, hogy Boba Fett sokkal nagyobb szerepet kap majd a harmadik évadban, de ilyen fináléról senki sem álmodott. Ezzel az okos húzással a Lucasfilm teljesíti a rajongók régi álmát, s központi szereplője lesz a híres fejvadász egy történetnek.

The Mandalorian
Total
2
Shares
Previous Article
Wonder Woman 1984

Patty Jenkins majdnem nemet mondott a Wonder Woman 1984 rendezésére

Next Article
Boba Fett

Elhunyt Jeremy Bulloch, az eredeti Boba Fett

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!