Jön a Beverly Hills-i zsaru negyedik része

A legendás filmsorozat következő része a Netflixen debütál majd.

A legendás filmsorozat következő része a Netflixen debütál majd.

A Deadline értesülései szerint a Netlfixnek sikerült megszereznie a Paramount Picturestől a Beverly Hill-i zsaru jogait, így a streaming szolgáltató készítheti a kultikus vígjátékszéria negyedik részét. Az információk szerint Eddie Murphy is visszatér majd Axel Foley szerepében. Az eredeti film producerei, Jerry Bruckheimer és Don Simpson szintén részt vesznek az újdonsült produkció elkészítésében. A Deadline emellett beszámol arról, hogy a kontraktus egy ötödik rész lehetőségét is magába foglalja.

Eddie Murphynek ez lesz a második kollaborációja a Netlixszel, nemrégiben ugyanis főszerepet játszott Dolemite Is My Name című alkotásban. A Golden Globe-díjas színész jelenleg az Amerikába jöttem folytatásán dolgozik.

A Beverly Hills-i zsaru című filmet Martin Brest rendezte, Murphyn kívül feltűnt az alkotásban többek között James Russo, John Ashton, Judge Reinhold, Lisa Elibacher, és Ronny Cox. 1984-ben ez volt a legnagyobb bevételt hozó film az Egyesült Államokban, emellett két Golden Globe-jelölést is bezsebelt.

Az új filmről egyelőre tehát nem sokat tudunk, ám mi kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Total
1
Shares
Previous Article

A Netflix előre megszavazta a bizalmat a The Witchernek, biztosan készül a második évad

Next Article

[X019] Így éld bele magad a Jedi: Fallen Orderbe

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!