Wide Screen
Image default
Filmek

Jön a Beverly Hills-i zsaru negyedik része

A legendás filmsorozat következő része a Netflixen debütál majd.

A Deadline értesülései szerint a Netlfixnek sikerült megszereznie a Paramount Picturestől a Beverly Hill-i zsaru jogait, így a streaming szolgáltató készítheti a kultikus vígjátékszéria negyedik részét. Az információk szerint Eddie Murphy is visszatér majd Axel Foley szerepében. Az eredeti film producerei, Jerry Bruckheimer és Don Simpson szintén részt vesznek az újdonsült produkció elkészítésében. A Deadline emellett beszámol arról, hogy a kontraktus egy ötödik rész lehetőségét is magába foglalja.

Eddie Murphynek ez lesz a második kollaborációja a Netlixszel, nemrégiben ugyanis főszerepet játszott Dolemite Is My Name című alkotásban. A Golden Globe-díjas színész jelenleg az Amerikába jöttem folytatásán dolgozik.

A Beverly Hills-i zsaru című filmet Martin Brest rendezte, Murphyn kívül feltűnt az alkotásban többek között James Russo, John Ashton, Judge Reinhold, Lisa Elibacher, és Ronny Cox. 1984-ben ez volt a legnagyobb bevételt hozó film az Egyesült Államokban, emellett két Golden Globe-jelölést is bezsebelt.

Az új filmről egyelőre tehát nem sokat tudunk, ám mi kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Még több a témában...

Érkezik az Amerikába jöttem folytatása

Kévés Bence Mihály

10+1 megmagyarázhatatlan szerep választás A listás színészektől

Kévés Bence Mihály

Robert Downey Jr. lesz a következő Doctor Dolittle

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább