Főoldal Filmek Joe Manganiello egy esetleges Deathstroke-jelenetre utalt a Snyder Cutban
Filmek

Joe Manganiello egy esetleges Deathstroke-jelenetre utalt a Snyder Cutban

A színész Twitteren reagált a Snyder Cut bejelentésére

427
Deathstroke

Néhány órával ezelőtt robbant a hír, hogy a rajongók éveken át tartó küzdelme végül eredményesen zárult, az HBO Maxon ugyanis 2021-ben láthatjuk majd a híres-neves Snyder Cutot. A bejelentés valósággal felrobbantotta az internetet, a Deathstroke-ot alakító Joe Manganiello például egy egészen különös Twitter-bejegyzéssel reagált az új fejleményekre. A színész posztjában három emojit látunk, egy kardot, egy denevért, illetőleg egy koponyát. Ezekből pedig a legtöbben arra következtetnek, hogy Deathstroke figurája valamilyen formában Ben Affleck Batmanjével kerül majd összetűzésbe.

Manganiello karaktere a Joss Whedon Az igazság Ligája verziójában is feltűnt, ahol is a stáblista végi jelenetben Lex Luthorral való találkozása volt kulcsfontosságú, hiszen az ő szövetségük meghatározta volna a későbbi filmeket. Deathstroke még egy önálló filmet is kapott volna, de végül keresztbe húzták a terveket, miután a DC Moziverzum megbukott. Azt nem tudhatjuk egyelőre, hogy pontosan mire is utalt a színész.

Zack Snyder egyébként elmondta, hogy a mozikba vezényelt változatot ő sohasem látta, és nem is számított rá, hogy valaha nyilvánosságra kerülhet az általa megálmodott film. Annyit egyébként elárult a rendező, hogy ha az információi helyesek, akkor teljesen átírták az ő változatát, így gyakorlatilag egy új filmet kapunk majd az HBO Max jóvoltából. A bemutató azért csúszott 2021-re, mert az utómunkálatokkal még nincsenek teljesen készen. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan melyik változat kerülhet majd fel a streamingszolgáltató kínálatába, létezik ugyanis egy négyórás verzió is, amelyet akár hat epizódra is darabolhatnak.

A Snyder Cut 2021-ben debütál az HBO Max kínálatában.

Az Igazság Ligája

Szerző

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Max
Sorozatok

Exkluzív francia sorozatok érkeznek a Maxra

A Max franciaországi indulásával együtt megindul a francia saját gyártású Max Original...

Max
BREAKINGFilmek

A Warner Bros. Discovery bejelentette, mikor indul a Max szolgáltatás Európában

Végre bejelentették, mikor rajtol Magyarországon is az HBO Max utója a Max.