Wide Screen
Image default
Filmek

Joe Manganiello egy esetleges Deathstroke-jelenetre utalt a Snyder Cutban

A színész Twitteren reagált a Snyder Cut bejelentésére

Néhány órával ezelőtt robbant a hír, hogy a rajongók éveken át tartó küzdelme végül eredményesen zárult, az HBO Maxon ugyanis 2021-ben láthatjuk majd a híres-neves Snyder Cutot. A bejelentés valósággal felrobbantotta az internetet, a Deathstroke-ot alakító Joe Manganiello például egy egészen különös Twitter-bejegyzéssel reagált az új fejleményekre. A színész posztjában három emojit látunk, egy kardot, egy denevért, illetőleg egy koponyát. Ezekből pedig a legtöbben arra következtetnek, hogy Deathstroke figurája valamilyen formában Ben Affleck Batmanjével kerül majd összetűzésbe.

Manganiello karaktere a Joss Whedon Az igazság Ligája verziójában is feltűnt, ahol is a stáblista végi jelenetben Lex Luthorral való találkozása volt kulcsfontosságú, hiszen az ő szövetségük meghatározta volna a későbbi filmeket. Deathstroke még egy önálló filmet is kapott volna, de végül keresztbe húzták a terveket, miután a DC Moziverzum megbukott. Azt nem tudhatjuk egyelőre, hogy pontosan mire is utalt a színész.

Zack Snyder egyébként elmondta, hogy a mozikba vezényelt változatot ő sohasem látta, és nem is számított rá, hogy valaha nyilvánosságra kerülhet az általa megálmodott film. Annyit egyébként elárult a rendező, hogy ha az információi helyesek, akkor teljesen átírták az ő változatát, így gyakorlatilag egy új filmet kapunk majd az HBO Max jóvoltából. A bemutató azért csúszott 2021-re, mert az utómunkálatokkal még nincsenek teljesen készen. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan melyik változat kerülhet majd fel a streamingszolgáltató kínálatába, létezik ugyanis egy négyórás verzió is, amelyet akár hat epizódra is darabolhatnak.

A Snyder Cut 2021-ben debütál az HBO Max kínálatában.

Az Igazság Ligája

Még több a témában...

Darkseid és Steppenwolf mellett egy másik antagonista is feltűnik Az Igazság Ligája rendezői változatában?

Kévés Bence Mihály

Steppenwolf brutális lesz Az Igazság Ligája rendezői változatában, és erről Zack Snyder is megosztott egy képet

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder inkább megsemmisíti Az Igazság Ligája rendezői változatát, ha fel kell használni Joss Whedon jeleneteit

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat