Deathstroke

Joe Manganiello egy esetleges Deathstroke-jelenetre utalt a Snyder Cutban

A színész Twitteren reagált a Snyder Cut bejelentésére

Néhány órával ezelőtt robbant a hír, hogy a rajongók éveken át tartó küzdelme végül eredményesen zárult, az HBO Maxon ugyanis 2021-ben láthatjuk majd a híres-neves Snyder Cutot. A bejelentés valósággal felrobbantotta az internetet, a Deathstroke-ot alakító Joe Manganiello például egy egészen különös Twitter-bejegyzéssel reagált az új fejleményekre. A színész posztjában három emojit látunk, egy kardot, egy denevért, illetőleg egy koponyát. Ezekből pedig a legtöbben arra következtetnek, hogy Deathstroke figurája valamilyen formában Ben Affleck Batmanjével kerül majd összetűzésbe.

Manganiello karaktere a Joss Whedon Az igazság Ligája verziójában is feltűnt, ahol is a stáblista végi jelenetben Lex Luthorral való találkozása volt kulcsfontosságú, hiszen az ő szövetségük meghatározta volna a későbbi filmeket. Deathstroke még egy önálló filmet is kapott volna, de végül keresztbe húzták a terveket, miután a DC Moziverzum megbukott. Azt nem tudhatjuk egyelőre, hogy pontosan mire is utalt a színész.

Zack Snyder egyébként elmondta, hogy a mozikba vezényelt változatot ő sohasem látta, és nem is számított rá, hogy valaha nyilvánosságra kerülhet az általa megálmodott film. Annyit egyébként elárult a rendező, hogy ha az információi helyesek, akkor teljesen átírták az ő változatát, így gyakorlatilag egy új filmet kapunk majd az HBO Max jóvoltából. A bemutató azért csúszott 2021-re, mert az utómunkálatokkal még nincsenek teljesen készen. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan melyik változat kerülhet majd fel a streamingszolgáltató kínálatába, létezik ugyanis egy négyórás verzió is, amelyet akár hat epizódra is darabolhatnak.

A Snyder Cut 2021-ben debütál az HBO Max kínálatában.

Az Igazság Ligája
Total
4
Shares
Previous Article
S.J. Clarkson

S.J. Clarkson rendezővel az élén egy titkos Pókember projekten dolgozik a Sony és a Marvel

Next Article

Kemény döntések előtt áll Ellie a The Last of Us Part II-ben

Related Posts