x
Close


Közelgő események

Filmek

Jó kapcsolatot ápol a Marvel Studios és a Sony Pictures, tervük is van, ez pedig sok jót jelent Pókemberre és más karakterekre nézve

A Sony Pictures elnöke szerint optimisták lehetünk a folytatással kapcsolatban.

Jó kapcsolatot ápol a Marvel Studios és a Sony Pictures, tervük is van, ez pedig sok jót jelent Pókemberre és más karakterekre nézve
  • PublishedMay 30, 2021

Már sok rajongóban megfogalmazódott a kérdés, hogy Tom Holland Pókembere valaha találkozni fog-e Venommal, Morbiusszal vagy Kravennel, mert papíron ezeket a karaktereket is a Sony Pictures birtokolja, a Marvel Studios-szal kötött egyezmény szerint a falmászót kölcsönadták a Marvel Moziverzumnak.

A Sony Pictures ezért úgy döntött, hogy saját univerzumot építenek a Pókember franchise karaktereinek (Pictures Universe of Marvel Characters, röviden csak SPUMC), csak éppen a névadó főhős nem kap szerepet benne. Sok rajongónak emiatt nem tetszett az ötlet, hogy miért kell Pókemberről elnevezni ezt, ha egyszer ő a Bosszúállókkal lóg. Nem tudjuk, hogy a Disney és a Sony Pictures miben egyeztek meg 2019 őszén, de többek szerint csak idő kérdése, hogy a két univerzum útjai mikor fogják keresztezni egymást. Sokak szerint a Sony Pictures egyik feltétele az volt, amikor Pókember maradásáról tárgyaltak, hogy a Marvel Moziverzum és a SPUMC karakterei találkozzanak egymással.

Több utalást is láttunk erre, hogy Tom Holland által megformált barátságos és közkedvelt Pókember feltűnik majd az egyik Sony Pictures alkotásban (graffiti, Hírharsona, Michael Keaton által játszott Adrian Toombs cameója a Morbius előzetesében). A Sony Pictures elnöke, Sanford Panitch megerősítette minap, hogy tervek szerint a hálószövő útja keresztezni fogja Tom Hardy és Jared Leto karaktereinek útját.

A Variety készített egy hosszabb interjút az elnökkel, ahol természetesen szóba került az is, hogy a rajongók hiányolják Pókember és Venom találkozóját, de Panitch sejtelmesen annyit felelt erre a kérdésre, hogy izgalmas lesz, ha találkoznak majd ezek a karakterek.

Valójában van egy terv. Azt hiszem, most talán egy kicsit világosabbá válik az emberek számára, hogy merre tartunk, azt hiszem, amikor a Nincs hazaút kijön, még több mindenre fény derül. Nagyszerű dolog, hogy jó a kapcsolatunk Kevinnel [Feige]. Egy hihetetlen homokozónk van a játékra. Azt akarjuk, hogy ezek a Marvel Moziverzum filmek óriásiak legyenek, mert ez nagyszerű nekünk és a Marvel karaktereinek, és úgy gondolom, hogy hasonlóképpen gondolják a másik oldalon is. Nagyszerű a kapcsolat közöttünk. Rengeteg lehetőség van, és úgy hiszem, hogy ezek meg is fognak történni.

Sanford Panitch

Több pletykáról is beszámoltunk már, miszerint bizonyos gonosztevők egyesítik erőiket a Pókember: Nincs hazaút című folytatásban, többek között végre létre jöhet a Baljós Hatos formációra, amire a Sony Pictures két évtizede álmodozik. Ezzel kapcsolatban is kérdezték Panitchot, ám semmit sem erősített meg, mindössze felvetette, hogy mennyire menő lenne ezt látni a filmvásznon, majd kuncogott a kérdésen. Ehhez kötődik a tegnapi hírünk, miszerint a Nincs hazaút főgonosza a Zöld Manó lesz a Sam Raimi-féle trilógiából.

Pókember
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.