Jessica Chastain most először beszélt nyíltan az Az folytatásáról

Egy sztár színésze máris van a Stephen King Az című adaptáció folytatásának. Jessica Chastain játszhatja Bevet a folytatásban.

Egy sztár színésze máris van a Stephen King Az című adaptáció folytatásának. Jessica Chastain játszhatja Bevet a folytatásban.

Andy Muschietti rendező tavaly már elárulta, hogy szeretné, ha Jessica Chastain szerepet kapna az Az második részében, de eddig nem történt bejelentés az ügyben. Most azonban az ügyben érintett másik fél is megszólalt, aki elárulta, hogy beszélgetnek arról, hogy ő játssza az idősebb Beverley Marsht a folytatásban.

A hírt a Variety is megerősítette, ahol úgy tudják, hogy Jessica Chastain már tárgyalásokba is kezdett a New Line kiadóval, hogy ő legyen Beverly Marsch. Bár a lap megjegyzi, hogy a tárgyalások korai szakaszában vannak, de csak idő kérdése, hogy bejelentsék Chastaint a szerződtetését. Sokan már tavaly Muschietti kijelentése után borítékolták a szerepet Jessica Chastainnek, hiszen az X-Men: Sötét Főnix színésznője rendkívül pozitívan reagált a rendező kijelentésére.

Az Az második fejezetét 2019. szeptember 3-án fogják bemutatni.

Total
0
Shares
Previous Article

Danny Boylet szemelték ki a James Bond 25 rendezésére

Next Article

Májusban kezdődhetnek a Joker-film munkái

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!