Főoldal Filmek A Flash: A Villám rendezője nem cserélné le Ezra Millert, amennyiben készül folytatás
Filmek

A Flash: A Villám rendezője nem cserélné le Ezra Millert, amennyiben készül folytatás

A történtek ellenére mindenki azt akarja, hogy Ezra Miller maradjon Flash szerepében.

36
Flash - A Villám

A Flash: A Villám alig több mint két hét múlva kerül a mozikba, és bár az első reakciók nagyon pozitívak voltak, a filmet ellentmondások övezik, köszönhetően a főszereplőt alakító problémás színésznek. Nem mennénk most bele, hogy mivel gyanúsították meg Ezra Millert korábban, elég csak annyi, hogy nagyon komoly dolgokkal vádolták meg.

Andy Muschietti rendező azonban tegnap megerősítette, hogy amennyiben a filmnek mégis lesz folytatása, Miller marad a leggyorsabb élő ember szerepében. A The Discourse című podcastnek adott interjújában a rendező kifejtette, hogy a problémák ellenére Barry Allent továbbra is Millernek kell alakítania a jövőben.

Ha készül [folytatás], akkor igen. Nem hiszem, hogy van bárki, aki olyan jól el tudná játszani ezt a karaktert, mint ő. A karakter más ábrázolásai is nagyszerűek, de a karakternek ezt a különleges vízóját, [Miller] egyszerűen kiválóan játszotta. És ahogy mondtad, a két Barry – olyan, mintha a karaktert neki találták volna ki.

Andy Muschietti

Barbara Muschietti producer hozzátette még, hogy “az elsődleges forgatáson Ezra briliáns volt, a legelkötelezettebb és a legprofibb. Ezra mindent beleadott ebbe a szerepbe – fizikailag, kreatívan, érzelmileg. Abszolút szuverén volt”.

A Flash: A Villám sztárja olyan gondokkal találta szembe magát az elmúlt években, mint például a betöréses lopás, valamint az eltűnés, miközben Massachusettsben, Hawaiin és Észak-Dakotában jogi problémákkal kellett szembenéznie. A történtek után úgy gondolták, hogy a Warner Bros. meg akart válni Millertől, mivel a cég több forgatókönyvvel is előállt – az egyikben a projektet elvetették volna.

Tavaly augusztusban Miller bocsánatot kért a viselkedéséért, és a jelek szerint találkozott a Warner Bros. vezetőivel, hogy megvitassák a DC-szerep jövőjét. Nyilvánvalóan úgy tűnik, hogy ez elsimította a dolgokat, és Miller ettől függetlenül továbbra is a közelgő szuperhősfilm főszereplője marad. Andy Muschietti nemrégiben beszélt Miller lelkiállapotáról is, amelyben megerősítette, hogy a színész már jól van.

Ezra már jól van. Mindannyian reméljük, hogy jobban lesz. Lépéseket tesznek a gyógyulás felé. Mentális egészségügyi problémákkal küzd, de jól van. Nemrég beszéltünk vele, és nagyon elkötelezett a gyógyulás mellett.

Andy Muschietti

Világok ütköznek össze, amikor a szupergyorsnál is gyorsabb Barry (Ezra Miller) arra használja a szupererejét, hogy visszafusson a múltba – reméli, hogy ha ott változtat, a jelen is más lesz. Csak a családja sorsát akarja jobbá tenni, a szülein szeretne segíteni, de sajnos, megtörténik, amiért nekirugaszkodott: megváltoztatja a jelent. Egy újfajta valóság csapdájába esik. Ebben Zod tábornok visszatér, és a Föld elpusztításával fenyeget, de nincsenek szuperhősök, akik az emberiség segítségére siethetnének. Ha meg akarja menteni a világot, amiben élt, és vissza akar térni a jövőbe, amit remél, Barrynek futnia kell. És különleges gyorsasága segítségével elő kell kerítenie azokat a szuperhősöket, akik segíthetnek a bajban. De nem pont azokat találja, akikért indult. És nem biztos, hogy az ő önfeláldozása elég hozzá, hogy helyretolja a kizökkent valóságot.

A Flash: A Villám 2023. június 15-én rongyol be a hazai mozikba.

Flash - A Villám

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Mosolyogj
Filmek

Kitűzték a Mosolyogj folytatásának bemutatódátumát

2022 egyik legjövedelmezőbb filmje volt a Mosolyogj, és hamarosan jön a folytatás...

WGA
Filmek

Pénteken eredménytelenül zárultak a tárgyalások a stúdióvezetők és a WGA között

Továbbra sincs megállapodás a nagy stúdiók és a WGA között, folytatódik a...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...