Főoldal Filmek A Flash: A Villám rendezője jelezte, hogy egy esetleges folytatásban bemutatná Barry Allen édesanyjának gyilkosát
Filmek

A Flash: A Villám rendezője jelezte, hogy egy esetleges folytatásban bemutatná Barry Allen édesanyjának gyilkosát

A folytatás főgonoszáról ábrándozik Andy Muschietti, de ilyen kezdés után, álom marad valószínűleg.

31
Flash - A Villám

A Flash: A Villám megérkezett, de amennyire sokan várták a filmet, annyira nagy csalódást okozott a kasszáknál a film. A nyitóhétvégén olyan filmeket nem tudott megelőzni, mint a tavalyi Black Adam vagy a sokkal kisebb költségvetésből készült 2019-es Shazam!. Nagyok voltak az elvárások, miután többen úgy beszéltek a filmről, mint a valaha készült legjobb szuperhősfilm, ami ordas nagy hazugság!

A Villám gazemberei közül Eobard Thawne-t, alias Reverse-Flash-t tartják a hős nemezisének, és a film rendezője, Andy Muschietti most jelezte, hogy egy esetleges folytatásban be is mutatná a karaktert. A képregényekben Reverse-Flash egy 25. századi tudós volt, aki az 1963-as The Flash 139. számában debütált, és később kiderült, hogy ő a felelős Nora Allen haláláért.

A The Playlistnek adott interjújában a filmrendező elárulta, hogy amennyiben lehetőséget kapna a folytatás irányítására, szeretné, ha Barry Allen szembeszállna azzal az emberrel, aki megölte az édesanyját, amikor arról kérdezték, hogy melyik gonosztevőt látná legszívesebben a filmvásznon.

Nos, a Reverse-Flash jelenti itt a legnagyobb problémát, nem igaz? Úgy érzem, hogy nem lehet újabb filmet készíteni anélkül, hogy ne foglalkoznánk azzal, aki minden jel szerint Barry anyjának gyilkosa. Szóval úgy érzem, ő a főgonosz.

Andy Muschietti

A rendező hozzátette, hogy valamikor a The Turtle, a leglassabb ember elleni harcban is szeretné látni a Föld leggyorsabb emberét. Érdekes párharc lenne. És ott van még természetesen Gorilla Grodd is Muschietti kedvencei között, és még sokan mások, akik egyszer feltűnhetnek a filmvásznon.

A felsoroltak közül kétségtelen Thawne bemutatásának lenne a legtöbb értelme, mint a film antagonistája, de egy ilyen gyenge kezdés után, erre aligha kap lehetőséget egyhamar. A Flash szólófilmje nagyon kiábrándító nyitóhétvégét produkált a kasszáknál, így elég valószínűtlen, hogy a DC Studios társ-vezetői, James Gunn és Peter Safran zöld utat engednének a folytatásnak.

Flash - A Villám

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Guillermo del Toro
Filmek

Guillermo del Toro megerősítette, hogy dolgozott egy Star Wars-filmen

Az Oscar-díjas rendező Star Wars-filmen dolgozott, és három szóban még azt is...

Marvelek
Filmek

A Marvelek költségvetése állítólag jóval több, mint amiről eredetileg beszéltek

Nia DaCosta nyilatkozata után úgy tűnt, a Marvelek lehet a stúdió legolcsóbb...

Thor: Szerelem és mennydörgés
Filmek

Taika Waititi üzent azoknak, akik a Thor: Szerelem és mennydörgés miatt kritizálták

Buta, unalmas és nagyon gyerekes volt a Thor: Szerelem és mennydörgés.

Filmek

Egy játékfigura leplezte le az Aquaman és az elveszett királyság titokzatos gonosztevőjét

Az Aquaman folytatásában visszatér Fekete Manta, de lesz egy titokzatos másik gonosztevő...