Wide Screen
Image default
Filmek

Jerry Bruckheimer beszélt a Bad Boys negyedik részéről

A legendás hollywoodi producer megosztott velünk néhány részletet a Bad Boys negyedik részével kapcsolatban.

A legendás hollywoodi producer megosztott velünk néhány részletet a Bad Boys negyedik részével kapcsolatban.

Martin Lawrence és Will Smith idén januárban ismét ikonikus szerepeikben arattak nagy sikert, a Bad Boys harmadik részét mind a kritika, mind pedig a közönség szerette. A hollywoodi álomgyár logikáját ismerők számára nem is okozhat komolyabb meglepetést, hogy egy ilyen sikeres remake folytatásért kiállt, rögtön meg is kezdődött a mozgolódás az esetleges negyedik rész környékén. Most pedig a jelen alkotást is jegyző, legendás hollywoodi producer, Jerry Bruckheimer osztott meg néhány érdekes részletet az érdeklődőkkel. A 76 éves filmkészítő a következőképpen fogalmazott:

Fantasztikus volt a közös munka az előző film esetében is, a forgatókönyv fejlesztésétől a forgatásig minden fázist rettentően élveztünk. Az pedig hatalmas örömmel tölt el bennünket, hogy a közönség ennyire szerette a végeredményt. Elmondhatom, hogy a pozitív megerősítésnek hála elkezdtünk dolgozni a negyedik rész első vázlatain.Jerry Bruckheimer

Bad Boys

Mivel a projekt előkészületi fázisban tart, egyelőre értelmetlen azzal kapcsolatban találgatni, hogy kik alkothatják a szereplőgárdát. Mindenesetre az valószínűnek tűnik, hogy amennyiben valóban elkészül a negyedik rész, akkor a Smith-Lawrence páros visszatér. A harmadik részben bemutatkozó mellékszereplők -Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton- feltűnésére is jó esély mutatkozik. A kreatív stáb összetételéről egyelőre szintúgy nem tudunk beszámolni.

Ti kíváncsiak lennétek egy újabb Bad Boys-filmre?

Még több a témában...

A Karib-tenger kalózai producere sem biztos benne, hogy Johnny Depp visszatér a folytatásban

Kévés Bence Mihály

Box Office-figyelő: 2019/41. hét: Két Will Smith sem tudott segíteni a Gemini Man-nek

Tóth Bálint

Az első videók a Bad Boys for Life forgatás nulladik napjáról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat