Wide Screen
Image default
Filmek

Jeremy Renner után Tom Holland is kifejezte véleményét, mit gondolnak a Sony Pictures döntéséről

Jeremy Renner kőkeményen kimondta véleményét, hogy nem ért egyet a Sony döntésével, és a Bosszúállók visszakövetelik Pókembert, és úgy tűnik, hogy Tom Holland sem helyesli az egészet.

Jeremy Renner kőkeményen kimondta véleményét, hogy nem ért egyet a Sony döntésével, és a Bosszúállók visszakövetelik Pókembert, és úgy tűnik, hogy Tom Holland sem helyesli az egészet.

Miután szembesültünk a szomorú igazsággal, hogy a Sony Pictures és a Marvel Studios bontja a közös megállapodást, miszerint a Marvel Moziverzum és a Bosszúállók lemondhatnak kedvenc kis barátjukról, Jeremy Renner nem rejtette véka alá véleményét, és egyenesen visszakövetelte Pókembert. Úgy tűnik, hogy a színész legalább annyira dühös, mint a sok rajongó, akik bojkottal fenyegették meg a Sony Picturest, ha nem adják vissza Pókembert a Marvel Studiosnak.

És ezzel még nem értek véget a tüntetések, ugyanis Jeremy Conrad kiszúrta, hogy Tom Holland hivatalos Instagram-oldalán visszavonta a Sony követését, s mindezt alig egy nappal a bejelentést követően. A történtek után Holland még nem szólalt meg, nem tudjuk, hogy milyen álláspontot foglal a témában, de ennek ellenére is, a Sony további két Pókember-filmet szeretne forgatni a színésszel. Jon Watts rendezőt is szeretné megtartani, de élő szerződés nélkül ő bizony nemet fog mondani a felkérésre, csak azzal a feltétellel tér vissza, ha Kevin Feige producerként felügyeli a harmadik Pókember-filmet.

Az eset nem jött jól a Sonynak, hiszen most készülnek extra jelenetekkel újra bemutatni a Pókember: Idegenben-t a mozikban, de ezek után a rajongók aligha ülnek be a filmre, hogy támogassák a stúdiót. Bízunk benne, hogy a Sony meghátrál a történtek után, s leülnek tárgyalni a Disneyvel.

Pókember

Még több a témában...

Richard E. Grant megerősítette, hogy Tom Hiddleston oldalán ő is szerepelni fog a Loki Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Samual L. Jackson visszatér Nikc Fury szerepében egy cím nélküli Marvel Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Az X-Menekre is konkrét utalást kaptunk a WandaVision előzetesében

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat