Pókember

Jeremy Renner után Tom Holland is kifejezte véleményét, mit gondolnak a Sony Pictures döntéséről

Jeremy Renner kőkeményen kimondta véleményét, hogy nem ért egyet a Sony döntésével, és a Bosszúállók visszakövetelik Pókembert, és úgy tűnik, hogy Tom Holland sem helyesli az egészet.

Jeremy Renner kőkeményen kimondta véleményét, hogy nem ért egyet a Sony döntésével, és a Bosszúállók visszakövetelik Pókembert, és úgy tűnik, hogy Tom Holland sem helyesli az egészet.

Miután szembesültünk a szomorú igazsággal, hogy a Sony Pictures és a Marvel Studios bontja a közös megállapodást, miszerint a Marvel Moziverzum és a Bosszúállók lemondhatnak kedvenc kis barátjukról, Jeremy Renner nem rejtette véka alá véleményét, és egyenesen visszakövetelte Pókembert. Úgy tűnik, hogy a színész legalább annyira dühös, mint a sok rajongó, akik bojkottal fenyegették meg a Sony Picturest, ha nem adják vissza Pókembert a Marvel Studiosnak.

És ezzel még nem értek véget a tüntetések, ugyanis Jeremy Conrad kiszúrta, hogy Tom Holland hivatalos Instagram-oldalán visszavonta a Sony követését, s mindezt alig egy nappal a bejelentést követően. A történtek után Holland még nem szólalt meg, nem tudjuk, hogy milyen álláspontot foglal a témában, de ennek ellenére is, a Sony további két Pókember-filmet szeretne forgatni a színésszel. Jon Watts rendezőt is szeretné megtartani, de élő szerződés nélkül ő bizony nemet fog mondani a felkérésre, csak azzal a feltétellel tér vissza, ha Kevin Feige producerként felügyeli a harmadik Pókember-filmet.

Az eset nem jött jól a Sonynak, hiszen most készülnek extra jelenetekkel újra bemutatni a Pókember: Idegenben-t a mozikban, de ezek után a rajongók aligha ülnek be a filmre, hogy támogassák a stúdiót. Bízunk benne, hogy a Sony meghátrál a történtek után, s leülnek tárgyalni a Disneyvel.

Pókember

Total
10
Shares
Previous Article
Pókember: Idegenben

A Sony számításai szerint Tom Holland további két Pókember-filmben szerepelhet

Next Article

Itt az NBA 2k20 demója!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!