Főoldal Filmek Jenna Ortega megerősítette, hogy kit játszik a Beetlejuice folytatásában
Filmek

Jenna Ortega megerősítette, hogy kit játszik a Beetlejuice folytatásában

Fontos szerepet játszik Jenna Ortega a Beetlejuice folytatásában.

281
Wednesday
Forrás: Netflix

Eddig csak pletyka szinten találgattak arról, hogy Jenna Ortega kaphatta Lydia Deetz lánya, Astrid szerepét Tim Burton Beetlejuice folytatásában, most azonban a Wednesday című sorozat sztárja tiszta vizet öntött a pohárba, hogy pontosan kit játszik a nyáron érkező folytatásban.

Jenna Ortega (Wednesday, Sikoly VI) tavaly csatlakozott Tim Burton közelgő Beetlejuice folytatásának (ami most már hivatalosan is a Beetlejuice Beetlejuice címet viseli) szereplőgárdájához, és minden bizonnyal kulcsszerepet játszik. A színésznő minap felfedte a Vanity Fairnek adott interjújában, hogy melyik karaktert fogja alakítani.

Nem tudom, mennyit mondhatok, de én Lydia Deetz lánya vagyok, úgyhogy ezt elárulom. Furcsa módon másképpen, és nem úgy, ahogyan azt feltételeznéd. Lydia (Ryder) és Astrid, az én karakterem közötti kapcsolat nagyon fontos. És egyben nagyon furcsa is, mert sok mindent bepótolunk és összerakjuk a darabkákat, hogy mi történt Lydia életében azóta, ami szerintem jó, mindenkinek, aki szereti a karaktert, és izgatottan várja, hogy újra láthassa őt.

Jenna Ortega

Néhány korábbi forgatási fotón már láthattuk Ortegát Astrid szerepében, miközben biciklivel járja a várost, egy korábbi felvételen pedig esküvői ruhában láthattuk a karaktert.

Vannak olyan találgatások is, hogy ez egy utalás lehet, vagy esetleg az eredeti filmből származó jelenet újraforgatása az új karakterekkel, amelyben az öreg Betelgeuse megpróbálta rávenni Lyidát, hogy feleségül menjen hozzá.

A Warner Bros. egy korábbi cikkben már felfedte a film első teaser poszterét, de még sokat kell várnunk az első előzetesre.

A folytatásig hosszú út vezetett, és nem csak azért, mert az 1988-as eredeti film óta több mint 35 év telt el. Először 2011-ben hallottunk Tim Burton rendező Beetlejuice folytatásáról, amely az elmúlt évtizedben a poklot is megjárta. Többször elakadtak a fejlesztéssel, ám tavaly áprilisban hivatalosan is bejelentették a folytatást. A 2023-as CinemaCon-on a Warner Bros. bemutatott egy logókból álló összeállítást, amelyen Burton filmje is szerepelt. A direktor tavaly novemberben egy Instagram-poszttal jelentette be, hogy befejeződött a forgatás.

Igazi szenzációnak számít, hogy Burton mellett visszatérnek az eredeti rész sztárjai is: Michael Keaton, Winona Ryder és Catherine O’Hara is újra szerepet kap a folytatásban. Az új belépők Willem Dafoe, Justin Theroux és Monica Bellucci mellett a Wednesday sztárja, Jenna Ortega is csatlakozott a folytatáshoz, aki a hírek szerint Ryder Lydia karakterének lányát játssza a filmben.

Beetlejuice Beetlejuice 2024. szeptember 6-ai megjelenési dátummal szerepel az idei naptárban. 

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Warner Bros. Discovery
Filmek

CinemaCon: A Warner Bros. Discovery bemutatója

A Warner Bros. Discovery összes bemutatott produkciója a 2024-es CinemaCon alatt.