Főoldal Filmek Vermontban leforgatták a Beetlejuice 2. részét
Filmek

Vermontban leforgatták a Beetlejuice 2. részét

Azt a maradék 1 százalékot is filmre vették, jövőre jöhet a Beetlejuice 2.

306
Beetlejuice

Az 1988-as film folytatásának forgatásából már csak másfél nap volt hátra, amikor a színészek sztrájkba léptek július végén. Ma viszont Tim Burton rendező örömmel jelentette be, hogy sikeresen filmre vették a folytatást, így semmi sem hátráltatja a csapatot, hogy jövőre mozikban is lássuk a második részt.

A rendező közösségi oldalán jelentette be, hogy befejeződött az 1988-as klasszikus film folytatásának a forgatása a mai napon. Burton egy fotót posztolt magáról a forgatásról, amelyen megosztotta a hírt, hogy ő és a stáb befejezte a munkát. “Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a munkában” – tette hozzá.

A franchise második részében visszatérnek az első film kulcsszereplői, akiket Michael Keaton, Winona Ryder és Catherine O’Hara alakít. A folytatásban új szerepekben Jenna Ortega, Willem Dafoe, Monica Bellucci és Justin Theroux is feltűnik majd. A The Hollywood Reporter forrásai korábban arról számoltak be, hogy Ryder által alakított Lydia lányát fogja játszani Ortega.

A Beetlejuice 2. forgatása 2023 májusában kezdődött, az írósztrájk közepette, mivel a forgatókönyvet Alfred Gough és Miles Millar, a Wednesday showrunnerjei ekkorra már teljesen elkészítették. Amikor júliusban elkezdődött a színészsztrájk, a film forgatásából már csak néhány jelenet volt hátra, de a SAG-AFTRA szigorú szabályai miatt ki kellett kapcsolni a kamerákat.

A színészsztrájk végeztével a projekt visszatérhetett Vermontba, ahol korábban is forgattak, és most befejezhették. “Hálás vagyok azért, amit kaptunk” – mondta Burton szeptemberben a The Independentnek arról, hogy szüneteltetni kellett a gyártást. “Szó szerint másfél nap volt. Tudjuk, hogy mit kell tennünk. 99 százalékban készen van.”

Keaton az Empire magazinnak júniusban arról mesélt, milyen érzés volt visszatérni a szerepbe több mint 30 évvel az eredeti után.

A Beetlejuice 2. részén kib*szott jó dolgozni. Annyira jó móka, annyira nagyszerű. És tudjátok, mi jó benne? Pontosan úgy csináljuk, mint az első filmet.

Michael Keaton

A Beetlejuice 2. 2024. szeptember 6-án kerül a mozikba.

378
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beetlejuice Beetlejuice
Előzetesek

A Beetlejuice Beetlejuice előzetesében Jenna Ortega újraéleszti Michael Keaton bajkeverőjét

Michael Keaton nagyon elemében van a Beetlejuice Beetlejuice nagy előzetesében.

CinemaCon Warner Bros. Discovery
Filmek

CinemaCon: A Warner Bros. Discovery bemutatója

A Warner Bros. Discovery összes bemutatott produkciója a 2024-es CinemaCon alatt.