Főoldal Sorozatok Jeffrey Wright egykori karakterét alakítja az HBO The Last of Us 2. évadában
Sorozatok

Jeffrey Wright egykori karakterét alakítja az HBO The Last of Us 2. évadában

Újabb világsztárral bővült a The Last of Us szereplőgárdája.

359
The Last of Us
Forrás: HBO

Az HBO The Last of Us című videójáték-adaptációjának szereplőgárdája újabb nagy névvel erősödött, ezúttal azonban van némi átfedés a játékokkal. Jeffrey Wright alakította Isaacet a Naughty Dog The Last of Us Part II című videójátékában, aki ezúttal most élőszereplős formában játszhatja el egykori szerepét a képernyőn.

Wright Isaac szerepében csatlakozik a The Last of Us 2. évadához, méghozzá ugyanabban a szerepben, amelyet a Naughty Dog játékában is játszott. Az HBO leírása szerint Isaac “a nagy milícia csoport csendes, de hatalmas vezetője, aki szabadságra törekedett, de helyette egy véget nem érő háborúba keveredett egy meglepően találékony ellenséggel szemben.”

Ez nem az első alkalom, hogy színészeket visszahozott a videójátékból az HBO. Az 1. évadban Merle Dandridge tért vissza Marlene szerepében, amelyet szintén ő szinkronizált és róla mintázták karakterét az első felvonásban. Troy Baker és Ashley Johnson, akik Joelt és Ellie-t játszották a játékokban, szintén megjelentek az 1. évadban, de nem azokban a szerepekben, amelyekre a játékot fejlesztő cég beválogatta. Abby színésznője, Laura Bailey, szintén egy rövid cameo szerepet kapott a fináléban.

Wrightot azonban sokkal több szerepéről ismerhetjük, hosszú karrierje során számos nagynevű szerepet játszott. Ezek közé tartozik az HBO másik sikerdarabja, a Westworld, amelyért három Emmy-jelölést kapott, valamint James Gordon szerepe Matt Reeves rendezőtől a Batman című filmben, illetve feltűnt Wes Anderson filmjeiben, mint az Asteroid City és a The French Dispatch. Legutóbb első Oscar-jelölését kapta a tavalyi American Fiction – Amerikai irodalom főszerepéért.

A The Last of Us 2. évad szereplőgárdája az elmúlt hónapokban fokozatosan bővült. A legfontosabb szerepekben olyan nevek fordulnak meg, mint Danny Ramirez (Manny), Ariela Barer (Mel), Tati Gabrielle (Nora), Spencer Lord (Nel), Catherine O’Hara (titkos szerep), Young Mazino (Jesse) és Isabela Merced, aki Dinát alakítja majd. A leginkább várt új szereplő azonban kétségtelenül Abby volt, a The Last of Us Part II egyik főszereplője, akit Kaitlyn Dever alakít majd.

Az HBO még nem jelentette be a The Last of Us 2. évadának hivatalos megjelenési dátumát, de várhatóan 2025-ben érkezik.

The Batman
Forrás: Warner Bros.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Pingvin
Előzetesek

A Pingvin új előzetese mellett a Max azt is bejelentette, mikor érkezik a sorozat

Látványos előzetes mellett azt is megtudtuk, mikor érkezik a Pingvin.

Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat júniusban a Max

Júniusban ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Sárkányok háza S2
Sorozatkritikák

Sárkányok háza 2. évad 1-4. rész kritika

Folytatódik a fekete és zöld házak konfliktusa.