Főoldal BREAKING Dina szerepét Isabela Merced kapta a The Last of Us 2. évadában
BREAKINGSorozatok

Dina szerepét Isabela Merced kapta a The Last of Us 2. évadában

A The Last of Us 2. évad egyik legfontosabb szerepét kapta Isabela Merced.

487
The Last of Us
Forrás: PlayStation

Az elmúlt két napra két bejelentés is jutott, ma pedig folytatta az HBO. Nem sokkal ezelőtt megtudtuk, hogy Isabela Merced fogja alakítani a Naughty Dog videójátékának egyik kulcsszereplőjét a drámasorozat várva várt második évadában. Dináról azt kell tudni, hogy ő “egy szabad szellem, akinek Ellie iránti odaadását próbára teszi az általuk lakott világ brutalitása”.

“Dina melegszívű, briliáns, vad, vicces, erkölcsös, veszélyes és azonnal szerethető. Örökké kereshetsz egy olyan színészt, aki mindezeket könnyedén megtestesíti, vagy rögtön megtalálod Isabela Mercedet” – mondták Craig Mazin és Neil Druckmann társalkotók a közleményben. “Nem is lehetnénk büszkébbek, hogy csatlakozott a családunkhoz.” Merced ismertebb szerepei között megtalálható a Transformers: Az utolsó lovag, a Dóra és az elveszett Aranyváros, az Instant család és a Sicario 2. – A zsoldos, vagy éppen a jövőre érkező Alien: Romulus szereplőgárdájában is megtalálhatjuk a nevét.

Az HBO The Last of Us című sorozatának első évada 20 évvel a modern civilizáció elpusztulása után játszódik. Joelt – egy megrögzött túlélőt – felbérelik, hogy csempéssze ki Ellie-t, egy 14 éves lányt a nyomasztó karanténzónából. Ami egy kis munkának indul, hamarosan brutális, szívszorító utazássá válik, mivel mindkettőjüknek át kell szelniük az Egyesült Államokat, és egymásra vannak utalva, hogy túléljék az utazást.

A 2. évad, amelynek forgatása február 12-én kezdődik, a The Last of Us: Part II eseményeire fog összpontosítani, amely öt évvel Joel és Ellie veszélyes utazása után játszódik a járvány utáni Egyesült Államokban, ahol a páros a Wyoming állambeli Jacksonban telepedett le.

“A túlélők virágzó közössége között élve békét és stabilitást találtak, a fertőzöttek és más, elkeseredettebb túlélők állandó fenyegetése ellenére” – áll a játék leírásában. “Amikor egy erőszakos esemény megzavarja ezt a békét, Ellie könyörtelen utazásra indul, hogy igazságot szolgáltasson és lezárja a dolgokat“.

Merced mellett Kaitlyn Dever és Young Mazino is csatlakozik a sorozatadaptáció második évadának szereplőihez Abby és Jesse szerepében. Pedro Pascal és Bella Ramsey Joel, illetve Ellie szerepében tér vissza.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Last of Us
Sorozatok

Jeffrey Wright egykori karakterét alakítja az HBO The Last of Us 2. évadában

Újabb világsztárral bővült a The Last of Us szereplőgárdája.

The Last of Us Part II Remastered
Sorozatok

The Last of Us 2. évad forgatásán feltűnt Ellie barátnője, Dina

A The Last of Us 2. évadának új főszereplője, Isabela Merced által...