Főoldal Sorozatok Kiderült, ki játssza Jesse-t a The Last of Us 2. évadában
Sorozatok

Kiderült, ki játssza Jesse-t a The Last of Us 2. évadában

Ellie és Dina barátjának, Jesse szerepe is gazdára talált a The Last of Us 2. évadában.

320
The Last of Us
Forrás: PlayStation

Alighogy bejelentették Kaitlyn Dever érkezését az HBO nagysikerű The Last of Us című sorozatának 2. évadában, vagyis hogy ő fogja játszani Abbyt a folytatásban, a csatorna újabb szereposztást jelentett be. Ezúttal arra derült fény, hogy ki játssza majd Ellie és Dina barátját a sorozatban, Jesse-t.

A készítők nem várakoztatták meg a rajongókat, az év elején gyorsan bejelentették a főbb szerepeket, hogy kik csatlakoznak majd Pedro Pascal és Bella Ramsey párosához a következő évadban. Mint tegnap kiderült, Young Mazino fogja Jesse-t alakítani. A karaktert valószínűleg nem kell bemutatnunk a The Last of Us Part II játékosainak, de röviden Jackson lakója, Ellie és Dina barátja. Ahogy az HBO leírja, ő “közösségének oszlopos tagja, aki mindenki más szükségleteit a sajátja elé helyezi, néha szörnyű árat fizet ezért”.

Craig Mazin és Neil Druckmann executive producerek/ társalkotók/írók/rendezők közös nyilatkozatukban áradoztak a színészről, hogy mennyire megnyerő volt a beválogatáson, azonnal meggyőzte őket, hogy ezt mindenkinek látnia kell. “Nagyon szerencsések vagyunk, hogy nálunk van, és alig várjuk, hogy a közönség láthassa Youngot ragyogni a sorozatunkban.”

Mazino eddigi legnagyobb szerepe a Netflix kritikusok által is elismert Beef című vígjáték-drámában volt, amelyben Steven Yeun karakterének öccsét alakította. A sorozat a jövő héten megrendezésre kerülő Primetime Emmy-díjkiosztón több nagy díjra is esélyes, köztük Mazino maga is jelölést kap mellékszereplőként.

A The Last of Us 2. évadáról egyelőre nem tudunk túl sok mindent, azon kívül, hogy a tervek szerint valamikor 2025-ben debütál. Az első évad hatalmas sikert aratott 2023-ban, többszörös győzelmet aratott a múlt hétvégi Creative Arts Emmy-díjkiosztón, és a Primetime Emmy-díjkiosztón is esélyes.

young mazino 091223 b5da2d64b11c4a0f88283337c2d8dcd9
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Last of Us
Sorozatok

Rövidebb lesz a The Last of Us második évada

Craig Mazin meg is indokolta döntésüket.

The Last of Us
Sorozatok

Jeffrey Wright egykori karakterét alakítja az HBO The Last of Us 2. évadában

Újabb világsztárral bővült a The Last of Us szereplőgárdája.

The Last of Us Part II Remastered
Sorozatok

The Last of Us 2. évad forgatásán feltűnt Ellie barátnője, Dina

A The Last of Us 2. évadának új főszereplője, Isabela Merced által...