Főoldal Filmek Jeff Kaplan és Ian Springer páros ragad tollat a Fantasztikus Négyes forgatókönyvének megírásához
Filmek

Jeff Kaplan és Ian Springer páros ragad tollat a Fantasztikus Négyes forgatókönyvének megírásához

342
Fantasztikus Négyes

Szépen alakul a csapat. Jon Watts távozása után nemrég megtudtuk, hogy a WandaVízió című sorozat rendezője, Matt Shakman veszi át a Marvel Studios Fantasztikus Négyes rebootjának irányítását, most pedig arról számoltak be, hogy a projekthez két írót is szerződtettek Jeff Kaplan és Ian Springer személyében.

A Deadline értesülései szerint Jeff Kaplan és Ian Springer ragad tollad. A portál úgy tudja, hogy az írókat már azelőtt bevonták a munkába, hogy Shakmant kinevezték volna a rendezőnek, és “a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige előtt már vázolták a sztorit, hogy ez a következő film hogyan illeszkedik majd a Marvel Moziverzumba”.

Kaplan és Springer még zöldfülűnek számít, de a leírás szerint “a város egyik legmenőbb forgatókönyvírói, akik az elmúlt évben számos forgatókönyvet készítettek”. Az egyik ilyen projekt a Warner Bros. vígjátéka, a Disaster Wedding, amelyhez nemrég szerződtették a Palm Springs rendezőjét, Max Barbakowt.

A szereposztásról már több pletykát is olvashattunk az elmúlt hónapokban, de Feige tiszta vizet öntött a pohárba a D23 Expón szeptember elején, hogy senkit sem kerestek meg Reed Richards, Sue Storm, Ben Grimm, Johnny Storm vagy bármelyik mellékszereplő szerepére. A Marvel Studios főnöke most arra fog koncentrálni, hogy Shakman rendezővel felállítsák a projekt mögött álló csapatot, s csak ezután választják ki a színészeket. Nemcsak a szereplők kiléte kérdőjeles még, de azt sem tudni, hogy mire fókuszál majd a történet. Bár Feige megerősítette, hogy ez nem egy újabb eredettörténet lesz.

Sokan ismerik ezt az eredettörténetet. Sokan ismerik az alapokat. Hogyan vegyük ezt, és hozzunk valami olyat, amit még sosem láttak? Nagyon magasra tettük magunk elé a lécet, hogy ezt a filmvászonra vigyük.

Kevin Feige

A nagy kérdés, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában után John Krasinski visszatér-e Mr. Fantastic szerepében. A Hang nélkül sztárja a bemutató után úgy fogalmazott, hogy a cameo szimplán egy fan service volt a sok pletyka után, vagyis nagyvalószínűséggel nem ő fogja játssza majd a Marvel első családjának a vezetőjét.

A Fantasztikus Négyes 2024-ben kerül a mozikba.

Fantasztikus Négyes
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események