Főoldal Filmek A WandaVízió rendezője otthagyta a Star Treket, hogy leforgassa Fantasztikus Négyes legújabb filmjét
Filmek

A WandaVízió rendezője otthagyta a Star Treket, hogy leforgassa Fantasztikus Négyes legújabb filmjét

Jon Watts nyomdokaiba lépve Matt Shakman lehet a Fantasztikus Négyes új rendezője.

335
Fantasztikus Négyes

A 47 éves filmrendezővel debültált a Marvel Studios és a Marvel Moziverzum első élőszereplős tévésorozata a Disney+ platformon a tavalyi évben, és ha hihetünk a legújabb híreknek, akkor ő fogja bemutatni a Marvel első családját a filmvásznon. Ha minden igaz, akkor ő váltja Jon Watts rendezőt a Fantasztikus Négyes rendezői székében.

A Marvel-rajongók azóta várják a Fantasztikus Négyes legújabb kalandját, hogy a Disney 2019-ben felvásárolta a 20th Century Foxot, ezzel pedig a Marvel Studios olyan filmes karakterek jogait szerezte vissza, mint például az X-Menek vagy a Fantasztikus Négyes. Az év elején a Marvel megerősítette, hogy új film készül a Fantasztikus Négyesből.

Aztán az idei San Diego-i Comic Conon bejelentették, hogy a Fantasztikus Négyes fontos szerepet kap az MCU 6. fázisában, és 2024. november 8-án kerül a mozikba a film. Persze, még messze vagyunk a premiertől, azonban a stúdió mielőbb szeretné megtalálni az új rendezőt, hogy időben el tudják kezdeni a munkát. A Deadline információi szerint Shakman már a korai tárgyalásokon túl van a közelgő Fantasztikus Négyes-film rendezéséről.

Bár Matt Shakmant megkeresték a projekt irányításával, a Deadline hozzátette, hogy hivatalos ajánlatot még nem kapott, de a korai megbeszélések már folynak, és a jelek szerint jó irányba haladnak. Shakman a WandaVízió mellett olyan népszerű sorozatok epizódjait rendezte, mint a The Boys, a Fargo, az It’s Always Sunny in Philadelphia és a Six Feet Under. Úgy volt, hogy ő rendezi a következő Star Trek-filmet is, de a Paramount Pictures megerősítette, hogy Shakman már nem dolgozik az új részen.

“Matt Shakman hihetetlenül tehetséges filmrendező, és sajnáljuk, hogy az időzítés nem úgy alakult, hogy ő rendezhesse a következő Star Trek-filmünket. Hálásak vagyunk a számos hozzájárulásáért, izgatottan várjuk a következő fejezet kreatív vízióját, és alig várjuk, hogy bemutassuk a közönségnek világszerte” – áll a Paramount The Hollywood Reporterhez eljuttatott közleményében.

A Fantasztikus Négyes az ikonikus szuperhőscsapatot fogja bemutatni az MCU-ba, de a Marvel-főnök Kevin Feige állítása szerint ez az új film nem egy eredettörténetet fog elmesélni. “Sokan ismerik ezt az eredettörténetet” – mondta Feige még nyáron. “Sokan ismerik az alapokat. Hogyan vegyük ezt, és hozzunk valami olyat, amit még sosem láttak?”. Ezt láttuk Peter Parkernél is, Pókember sem kapott eredettörténetet.

Fantasztikus Négyes
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események