Játékrovatunk egy új, aloldalt kapott, ahol csak játékokkal kapcsolatos témákról olvashattok

Új oldallal bővült a Wide Screen hálózat, mától elérhető mindenki számára a Game WS aloldal, ahol kizárólag játékokról olvashattok.

Új oldallal bővült a Wide Screen hálózat, mától elérhető mindenki számára a Game WS aloldal, ahol kizárólag játékokról olvashattok.

Bár az oldal indulása óta a filmek és sorozatok mellett igyekeztünk másról is beszámolni nektek, hogy éppen mi a helyzet a videojátékok piacán, hogy áll éppen a konzolháború az Xbox és a PlayStation között. A legújabb AAA-ás játékokról mikor tesztet, mikor egy rövid kis beszámolót írtunk, de úgy igazán elhagyatott volt mindvégig a szekció, nem volt anyja.

A Game WS megérkezett

Majd a tavalyi év elején változás történt. Új kollégák érkeztek, felkarolták a rovatot, napi szinten jelentek meg hírek a rovatban, és végül eljutottunk oda, ahol a kezdetek óta szerettünk volna lenni: már játéktesztek után is bújhattátok az oldalt. Ebben külön köszönetet szeretnénk mondani a hazai piacon játékokat forgalmazó legnagyobb cégeknek, a Cenega Hungary Kft.-nek valamint a Sony Europe-nak, akik támogatják az oldalt tesztpéldányokkal, így akár megjelenés napján ropogós tesztet olvashattok a frissen megjelenő videojátékról. Persze köszönet dukál további partnereinknek is, az Electronic Arts, a SAD Games, a Magnew és egy rakás indie stúdió/kiadó képében.

Most pedig újabb lépcsőt szerettünk volna meglépni, amit a Játékrovatot kiszervezésével értünk el, egy új oldalra kerültek át a hírek, ahol platformonként, csoportosítva kaptak helyet a hírek, hogy még egyszerűbb és könnyebb legyen a tájékozódás az egyik részek között – természetesen összesítve a fő oldalon is elérhetők maradnak a hírek. Folyamatosan fogjuk fejleszteni az oldalt, extra dolgok kerülnek majd be, de a következő szintet egyértelműen a videós tartalmak bevezetése jelenti majd. Akár élő-streamekkel is találkozhattok majd a jövőben, ahol kérdezhettek a tesztelőktől, vagy akár a megjelenés után magatok is csatlakozhattok.

Felvezetőként pedig csak annyit szeretnénk elmondani még, hogy hamarosan újabb rovattal bővül majd a Wide Screen, ősztől készülünk bevezetni egy sportrovatot is, amiben elsődleges célcsoportunk az amerikai sportokat kedvelők lesznek, így az NFL, az NHL, az NBA és az MLB kap helyett, de további bővítés várható.

Total
7
Shares
Previous Article
Sonic, a sündisznó

Dwayne Johnson is szerepelhet a Sonic folytatásában?

Next Article

Sandra Oh főszereplésével jön a Trónok harca készítőinek következő sorozata

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!