Főoldal Filmek Jason Momoának “mindig lesz helye a DC-nél”, fogalmazott a DC Studios társelnöke
Filmek

Jason Momoának “mindig lesz helye a DC-nél”, fogalmazott a DC Studios társelnöke

Jason Momoa szerint a rajongókon múlik, mit tartogat számára a jövő, de a DC Studios kitart a színész mellett.

362
Aquaman és az elveszett királyság
Forrás: Warner Bros.

Jason Momoa Arthur Curry szerepében töltött ideje úgy tűnik, hogy véget ér a most bemutatott az Aquaman és az Elveszett Királyság című filmmel, azonban a producer és a DC Studios társ-vezérigazgatója, Peter Safran szerint mindig lesz helye a színésznek a DC-nél. Jó kérdés, hogy Aquamanként vagy valami másik szerepben láthatjuk a jövőben.

Az Aquaman és az Elveszett királyság első kritikái nem voltak jók, és a jelenlegi bevételi adatok alapján a folytatás – és egyben az utolsó DCEU-film – katasztrofális hétvégére számíthat. A hét elején Jason Momoa megerősítette, hogy utoljára öltheti magára Atlantisz királyának jelmezét, amikor úgy fogalmazott, hogy nem túl fényes jövő előtt áll Arthur Curry.

Most a The Hollywood Reporter egyik cikkében a DC Studios társ-vezérigazgatója, Peter Safran – aki az Aquaman-filmek producere is volt – válaszolt Momoa korábbi kijelentésére.

Ha Jasonre gondolok ebben a szerepben, számomra ő a meghatározó Aquaman. Újraalkotta ezt a karaktert. Ez tényleg egy 11 vagy 12 éves utazás volt számára – a közönség nagy része nem is tudja, hogy ilyen régen megkapta a szerepet. A szereptől picit változott ő is. Amikor elvállalta ezt a szerepet, Khal Drogóként ismerték, most pedig tényleg Aquaman.

Peter Safran

Safran bízik benne, hogy a rajongók “tényleg itt lesznek, hogy támogassák [Momoa-t] ezen az úton. Ha ez az utazás vége, rendben. Ha folytatódik, az is rendben van, de szerintem ez nagyon sokat jelentett neki. Ahogyan [a rendező] James [Wan] megalkotta ezt a második filmet, egy nagy teljes történetnek tűnik, ha a két filmet együtt nézed. Majd meglátjuk, mi történik vele ezen túl. Tudom, hogy Jasonnek mindig lesz helye a DC-nél és a Warner Bros-nál, sőt, a következő filmje a Minecraft lesz.”

Ha ennyire rajongtak a szerepért, hogy Momoa Aquaman legyen, felmerül a kérdés, hogy miért nem kap még egy esélyt a DCU-ban, amikor olyanok visszatérhetnek, mint John Cena (Békeharcos), Sean Gunn (Menyét) és Viola Davis (Amanda Waller), főleg, hogy a 2018-as Aquaman 1 milliárd dolláros bevételt hozott. Más kérdés, hogy a folytatás hol romlott el, de egyértelmű, hogy a stúdió és a színészek is lemondtak a második filmről. Momoa szerint minden a rajongókon múlik, mennyire tetszik neki a folytatás, és ha elég pénzt termel, akkor beszélhetünk egy következő részről is akár.

Aquaman és az elveszett királyság
Forrás: Warner Bros.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.