Wide Screen
Image default
Filmek

Jason Momoa majdnem szerepet kapott a Halálos iramban spin-offban

Az Aquaman sztárja, Jason Momoa is szerepet kaphatott volna a Halálos iramban spin-offjában Dwayne Johnson és Jason Statham mellett.

Hollywood egyik legnagyobb színészétől, Dwayne Johnsontól minap megtudtuk, hogy közel sem biztos szerepe a Halálos iramban 9-ben, de ez még nem jelenti azt, hogy Hobbs karakterével ne találkozhatnánk a jövőben, hiszen nyáron érkezik a Show és Hobbs közös mellékfilmje, amihez most pénteken előzetest is kapunk. A színész ezzel kapcsolatban egy teasert már meg is osztott közösségi falán:

És akkor ez még semmi, mert ahogy arról már korábban írtunk, a Super Bowl alatt érkezik a film első igazán nagy előzetese, amiből arra lehet következtetni, hogy a pénteki trailer csak egy teaser előzetes lesz, a nagy durranást majd hétfőn hajnalban kapjuk meg. Legalábbis erre gondolunk, de majd hamarosan kiderül.

Miután a WWE sorozat szupersztárját, Roman Reigns-t bejelentették a spin-offban, többen feltették a kérdést A sziklának, hogy nem gondolkoztak-e azon, hogy Jason Momoa is szerepet kapjon a filmben. Arra viszont senki sem számított, hogy valójában pontosan ez történt, és csak egy hajszálon múlott, hogy Momoa nem kapott szerepet:

Én és Momoa keményen dolgoztunk azon, hogy szerepet kapjon a filmben, és a testvéremet játssza, de az időbeosztása túlságosan sűrű volt. A következő Hobbs filmben biztos így lesz.

Dwayne Johnson

A Halálos iramban franchise mindig is a családról szólt, és nem győzték ezt kihangsúlyozni a nyolcadik részben, így csöppet sem meglepő, hogy Johnson egy ilyen tervről beszélt. Csak remélni tudjuk, hogy betartják szavukat, s amennyiben folytatást kap a Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw spin-off, akkor Jason Momoának is szerepet osztanak, mert az Aquamanben nyújtott játékával kiváló partnere lenne Dwayne Johnson és Jason Statham párosnak. Néhány hónap múlva kiderül, hogy Shaw és Hobbs mire viszi Idris Elba ellen, hiszen augusztus 1-jén mutatják be a Halálos iramban első különálló mozifilmjében.

Még több a témában...

John Cena is csatlakozott a Halálos iramban 9. rész szereplőgárdájához

Kévés Bence Mihály

FRISSÍTVE! Mellbedobással érkezett meg a Baywatch előzetese

Kévés Bence Mihály

Megérkezett az új Jumanji előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább