Halloween

Jason Blum a Halloween producere reméli, hogy még 10 folytatást kap a franchise

Jason Blum rendkívül belejött a horrorfilm készítésbe, és minden vágya, hogy 10 folytatást kapjon a Halloween franchise.

Jason Blum rendkívül belejött a horrorfilm készítésbe, és minden vágya, hogy 10 folytatást kapjon a Halloween franchise.

Tavaly mutatták be a Halloween franchise legújabb darabját, ami az eredeti rész főszereplőivel visszatért a kezdetekhez, és mit sem foglalkozott az azóta elkészült sok folytatással. Látszólag a Halloween úgy fejeződött be, hogy Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) végzett a Mike Myers (Nick Castle) sorozatgyilkossal, de nem ez lenne az első alkalom, amikor a halottnak gondolt Myers visszatér, hogy folytassa a gyilkolást. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Jason Blum producer megerősítette, hogy folytatni szeretné a történetet, s bár nem rendelkezik jelenleg az ehhez szükséges jogokkal, de elmondása szerint akár tíz másik folytatást is kaphat a Halloween franchise.

Nos, beszéltünk erről, de perpillanat nem forgatunk Halloween-filmet, mert nem rendelkezünk a szükséges jogokkal a folytatásokhoz. De remélem, hogy 10 másik film készül, és egyre én is visszatérek.

Még nem tudni, hogy mikor készül a következő Halloween-film, mint ahogy azt sem, hogy David Gordon Green rendező és Jeff Fradley, illetve Danny McBride forgatókönyvírók visszatérnek-e a folytatásra. Jamie Lee Curtis legutóbb elárulta, hogy annyira belejött a forgatásba, hogy szívesen visszatérne egy újabb részben, de hogy mikor adják meg az ehhez szükséges jogokat, nem tudni. A 2018-as Halloween méltó maradt a kezdetekhez, a kritikusok és a nézők is imádták, így gyakorlatilag semmi sem áll a folytatás útjában, a kérdés inkább csak az, hogy mikor fog megtörténni.

Total
2
Shares
Previous Article
Rian Johnson

A pletykák ellenére Rian Johnson továbbra is egy új Star Wars-trilógián dolgozik

Next Article
Jason Momoa

Jason Momoa is csatlakozhat Denis Villeneuve Dűne remakejéhez

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!