Jared Harris

Jared Harris tagadta, hogy ő lenne [SPOILER] a Morbius-filmben

Bár a rajongók nagyon őt szerették volna a Morbius-filmben Pókember egyik ellenfelének, Jared Harris cáfolta a pletykákat.

Bár a rajongók nagyon őt szerették volna a Morbius-filmben Pókember egyik ellenfelének, Jared Harris cáfolta a pletykákat.

Egy meglepő vendégszereplőt láttunk a Morbius-film előzetes végén, hiszen Michael Keaton a Pókember: Hazatérés után visszatért Keselyű szerepében. A jelenet után sokan arra gondoltak, hogy Matt Smith és Jared Harris a filmben a falmászó legendás ellenfeleit keltik majd életre.

Jared Harris karaktere körül később több találgatásról is olvasni lehetett, sok teória szerint ő lehet az új Doctor Octopus. Konkrét utalást, bizonyítékot nem kaptunk erre még (de néhány leírás szerint valamilyen orvost játszik majd), most azonban a pletykák után Harris válaszolt a rajongói teóriákra, s tagadta, hogy ő lenne Doki Oki.

A Variety lap munkatársa készített interjút a színésszel a SAG-díjátadón, ahol Harris tagadott mindent:

Harris nem árulta el, hogy akkor kit játszik a filmben, de még így is minden esélye megvan, hogy egy ismert karaktert keltsen életre a Marvel képregényvilágából. Már csak azért is, mert, a Sony Pictures évek óta szeretné felállítani a híres Baljós Hatos formációt, de mindeddig nem sikerült nekik, de ez egy kiváló alkalom lenne megalapozni a csapat jövőjét.  

Total
10
Shares
Previous Article

Ezek várnak a Monster Hunter World: Iceborne játékosokra az elkövetkező hónapokban

Next Article

Gyerekkorunk kedvenc futball sztárja, Tsubasa új játékban tér vissza!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!