Főoldal Filmek Jared Harris tagadta, hogy ő lenne [SPOILER] a Morbius-filmben
Filmek

Jared Harris tagadta, hogy ő lenne [SPOILER] a Morbius-filmben

Bár a rajongók nagyon őt szerették volna a Morbius-filmben Pókember egyik ellenfelének, Jared Harris cáfolta a pletykákat.

741
Jared Harris

Bár a rajongók nagyon őt szerették volna a Morbius-filmben Pókember egyik ellenfelének, Jared Harris cáfolta a pletykákat.

Egy meglepő vendégszereplőt láttunk a Morbius-film előzetes végén, hiszen Michael Keaton a Pókember: Hazatérés után visszatért Keselyű szerepében. A jelenet után sokan arra gondoltak, hogy Matt Smith és Jared Harris a filmben a falmászó legendás ellenfeleit keltik majd életre.

Jared Harris karaktere körül később több találgatásról is olvasni lehetett, sok teória szerint ő lehet az új Doctor Octopus. Konkrét utalást, bizonyítékot nem kaptunk erre még (de néhány leírás szerint valamilyen orvost játszik majd), most azonban a pletykák után Harris válaszolt a rajongói teóriákra, s tagadta, hogy ő lenne Doki Oki.

A Variety lap munkatársa készített interjút a színésszel a SAG-díjátadón, ahol Harris tagadott mindent:

Harris nem árulta el, hogy akkor kit játszik a filmben, de még így is minden esélye megvan, hogy egy ismert karaktert keltsen életre a Marvel képregényvilágából. Már csak azért is, mert, a Sony Pictures évek óta szeretné felállítani a híres Baljós Hatos formációt, de mindeddig nem sikerült nekik, de ez egy kiváló alkalom lenne megalapozni a csapat jövőjét.  

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Örökkévalók
Filmek

Kevin Feige elárulta, tervben van-e az Örökkévalók második része

A folytatásra lehet tényleg örökké várhatnak a rajongók.

Deadpool & Rozsomák
Előzetesek

Egy visszatérővel befutott a Deadpool & Rozsomák végső előzetese

Ha nem akarsz minden poént lelőni, hagyd ki a Deadpool & Rozsomák...