James Mangold már lepacsizott a Fox-szal, jöhet az X-23 spin-off

Jó hír a rajongóknak, most már nem csak pletykálnak róla, tárgyalnak is az X-23 spin-off moziról a Foxnál.

Jó hír a rajongóknak, most már nem csak pletykálnak róla, tárgyalnak is az X-23 spin-off moziról a Foxnál.

A Logan – Farkas bemutatója után a rajongók egyhangúan kérték a stúdiótól, hogy kapjon saját filmet az új mutáns, hiszen annyira meggyőző volt játéka a vásznon – a napokban megjelent egy casting videó is, melyben Dafne Keen és Hugh Jackman tartott próbát a forgatások előtt. Most azonban James Mangold hivatalosan is megerősítette, hogy tárgyalásokba kezdett a 20th Century Fox-szal, hogy Laura (Dafne Keen) visszatérhessen a mozikba egy önálló saját filmben, s ezzel lezárják Farkas két évtizedes szereplését. Megtaláltuk az új kedvenc mutánsunkat!

Mangold a napokban adott interjút, melyben megosztotta gondolatait a fiatal színésznőről:

Született tehetség. Nem kellett megmondani neki, hogy erre nézz, mosolyogj, pislogj. Arra kért, hogy írjam le, hogy milyen volt a jelenet vagy hogy milyen legyen a jelenet hangulata. Ezektől valójában csak összezavarodnak a színészek, ha tanácsokkal látod el őket, hogy így csináld, így érezd, erre figyelj. Született színésznő.

A beszélgetés alatt természetesen rákérdeztek arra is, hogy akkor mikorra várhatjuk a karakter visszatérését a vászonra:

Bármi lehetséges. Az igazat megvallva már beszéltem is velük erről. Még beszélnem kell velük erről mielőtt elkészítenénk a filmet. Nagyszerű volt az, amit Dafne Keen művelt a karakterrel, azt hiszen, sor kerül rá újra.

A napokban jelent meg a Digital HD kiadásban a Logan – Farkas, de jövő héten érkezik a a Blu-rayes kiadás is, melyen megtalálható lesz a bevezetőben említett casting videó is a más extrák mellett.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article
Alien: Covenant

Ridley Scott ezért választott CGI Xenomorphokat az Alien: Covenantban

Next Article

Az utolsó előzetesét is megkapta A múmia

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!