Dafne Keen már a casting során lebilincselő teljesítményt nyújtott

A napokban megjelent a Logan – Farkas Digital HD kiadása, de a következő héten érkeziknek az újabb kiadások extra tartalmakkal.

A napokban megjelent a Logan – Farkas Digital HD kiadása, de a következő héten érkeziknek az újabb kiadások extra tartalmakkal.

Digitális formában már megvásárolható Hugh Jackman utolsó nagy menetelése, a Logan – Farkas, de a következő héten érkezik az újabb disztribúció James Mangold filmjéhez, amin olyan extra tartalmakkal találkozhatnak a rajongók, mint Dafne Keen Laura karakterének, X-23-nak a beválogatásával, de megnézhetjük majd magának a címszereplőnek is a tesztjét 1999-ből.

A 11 éves kislány kora ellenére kiváló teljesítményt nyújtott a filmben az Oscar-díjas színész oldalán, és abban is egyet ért mindenki, hogy a showt is ellopta a legendás hollywoodi sztártól. A Fox már a megjelenés előtt betekintést engedett az Entertainment Weekly dolgozóinak, s egy egészen hihetetlen kulisszák mögötti felvételt tettek közzé Keen első jelenetéről, ami csak egy teszt volt Jackmannel.

Hugh Jackman casting  még 1999-ból, mielőtt csatlakozott volna az X-karakterek közzé:

A következő héten további kópiák érkeznek a képregényfilmhez, megvásárolható lesz a film 4K Ultra HD, Blu-ray és DVD kiadásokon is.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Feltűnt Tinkerer is a Pókember: Hazatérésből

Next Article

BRÉKING: Jön a The Witcher sorozat!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!