x
Close


Közelgő események

Filmek

James Gunn megkeresése ellenére Ben Affleck nemet mondott a DC Studios tervére, és nem fog semmit megfilmesíteni

Korábban még arról híreztek, hogy Ben Affleck lehet a DC Univerzum egyik filmjének a rendezője.

James Gunn megkeresése ellenére Ben Affleck nemet mondott a DC Studios tervére, és nem fog semmit megfilmesíteni
  • PublishedMarch 16, 2023

Annak ellenére, hogy James Gunn korábban azt mondta, hogy Ben Afflecket szemelték ki egy közelgő DCU-film rendezőjének, a színész határozottan kijelentette, hogy nem szeretne a DC Studios új vezetőjével dolgozni, tekintettel arra, hogy milyen irányba haladnak.

Amikor a DC Studios bemutatta az új DCU “Chapter 1: Gods and Monsters” ütemtervét, James Gunn társ-vezérigazgató megerősítette, hogy bár Batman új szereposztást kap, a stúdió szívesen dolgozna Az Igazság Ligája sztárjával, Ben Affleckkel a kamera mögött. A The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag rendezője odáig ment, hogy “[Affleck] nagyon szeretne a csapatunk része lenni, amely megpróbálja összehozni a dolgokat. És az egyik projektünket nagyon szeretné megfilmesíteni, és már nagyon várjuk, hogy lehetőséget kapjon Affleck”. Egy későbbi tweetben Gunn megerősítette, hogy találkozott a színésszel, és már csak “meg kell találnia a megfelelő projektet”.

Megszólalt a másik oldal is. Affleck nemrég leült a The Hollywood Reporterrel egy hoszabb beszélgetésre az új filmjéről, az Airről, és megkérdezték tőle, hogy szeretne-e a DC számára filmet rendezni.

Nem rendeznék semmit a [James] Gunn-féle DC-nek. Egyáltalán nem. Semmi bajom James Gunn-nal. Kedves srác, biztos, hogy remek munkát fog végezni. Csak nem akarnék részt venni ebben és úgy rendezni, ahogy ők csinálják. Egyszerűen nem érdekel.

Ben Affleck

Affleck az interjúban vagy csak a rajongókat akarja félrevezetni, vagy a Gunn által említett találkozó nagyon rosszul sikerült. Egyszer jelentkezett rendezőnek, amiben a főszereplőt is ő játszotta volna, de egészségügyi gondok miatt lemondott mindkét megbízásról. Abban a filmben Deathstroke játszotta volna a főgonoszt.

Batman
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.