Főoldal Filmek James Gunn megerősítette, nincs veszélyben a Superman: Legacy bemutatója
Filmek

James Gunn megerősítette, nincs veszélyben a Superman: Legacy bemutatója

A sztrájkok ellenére továbbra is kitartanak, hogy 2025-ben jöjjön a Superman: Legcy.

340
Superman: Legacy

James Gunn író-rendező végre megoszthatta a DC Studios történéseit, miután a SAG-AFTRA hosszan tartó sztrájkja után megegyezett a stúdiókkal. Eddig a produkciókon dolgozók nem beszélhettek, nem adhattak interjúkat, és mivel bizonytalan volt, hogy meddig húzódik el a sztrájk, a premierdátumok is veszélybe kerültek.

Azok után, hogy a WGA és a SAG-AFTRA hónapokra megbénította Hollywoodot, Gunn szerint a DC Studios első filmje, a Superman: Legacy még mindig a tervek szerint 2025. július 11-én debütál a mozikban.

Post by @jamesgunn
View on Threads

Hála a tehetséges stábunk erőfeszítéseinek, akik Hollywood történetének leghosszabb sztrájkja alatt sem vesztették el a hitüket, és akik soha nem vették le a lábukat a gázpedálról, továbbra is gőzerővel mennek előre, a legelképesztőbb karakter- és díszlettervezéseket létrehozva, amelyeket egész karrierem során láttam, a #SupermanLegacy az eredetileg tervezett 2025. július 11-i megjelenési dátumot fogja tartani.

James Gunn

“A Superman: Legacy Superman történetét meséli el, aki megpróbálja összeegyeztetni kriptoni örökségét a kansasi Smallville-ben élő Clark Kent emberi mivoltával” – olvasható a film szinopszisában. “Ő az igazság, az igazságosság és az amerikai út megtestesítője, akit az emberi jóság vezérel egy olyan világban, amely a jóságot megveti és ódivatúnak tartja.”

Az Acélembert David Corenswet alakítja, míg Lois Lane szerepében Rachel Brosnahant láthatjuk. Mellékszerepekben feltűnik még Isabela Merced Hawkgirlként, Edi Gathegi Mister Terrificként, Nathan Fillion Guy Gardnerként és Anthony Carrigan Metamorpho szerepében.

Míg a DC Studios tartja eredeti terveit, addig a Marvel Studios több változtatást is eszközölt a 2024-es megjelenési naptárán. A Deadpool 3. premierje 2024 májusában lett volna, de 2024 júliusára tolódott, míg az Amerika Kapitány 4. a sztrájkokat követően 2025-ben fog megjelenni. Utóbbival kapcsolatban már olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy komoly gond van a filmmel, a tesztvetítések alkalmából rossz visszajelzést kapott a stúdió, ezért extrém nagy újraforgatásra kerül sor jövő év elején.

Superman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.