Főoldal Filmek James Gunn megerősítette, hogy összekapcsolják a DC Univerzum filmjeit, tévés és animációs sorozatait, sőt, még ennél is többre készülnek
Filmek

James Gunn megerősítette, hogy összekapcsolják a DC Univerzum filmjeit, tévés és animációs sorozatait, sőt, még ennél is többre készülnek

Végre egy nagy, összefüggő univerzumon dolgoznak a DC-nél is.

159
DC Univerzum

A DC Studios nemrég kinevezett társ-vezetői, James Gunn és Peter Safran nem árultak el konkrét terveket a DC Univerzum jövőjéről, pedig lassan már egy hónapja annak, hogy munkába álltak. Gunn néha megosztott egy-két apróságot a rajongókkal, néha mondanivalójához egy képet is mellékel, ami csak olaj a tűzre, s vad találgatásokba kezdenek a követőek, hogy milyen DC-karakterekkel képzelik el a DC Univerzumot.

James Gunn a Twitteren megerősítette, a nagy terv az, hogy összekapják a DC Univerzum filmjeit, tévé és animációs sorozatait. Zack Snyder is valami hasonlót álmodott meg a múltban, de nem jött össze a rendezőnek, és Az Igazság Ligája csúfos felsülése után pedig a Warner Bros. inkább lemondott az egységes nagy univerzumról, a hangsúlyt az önálló kalandokra helyezték. Így kapott nagyobb szerepet Wonder Woman és Aquaman is.

A Warner Bros. Discovery új igazgatója már utalt rá, hogy a jövőben minden megváltozik, s a Marvel Moziverzum mintájára szeretnének elindulni egy új, kitaposott ösvényen. Most azonban hivatalosan is kimondták, hogy a DC Univerzum egy nagy összefüggő univerzum lesz, legyen szó a filmvászonról, a tévéképernyőjéről. Ezek mellett Gunn egy érdekes új felületet is megnevezett, amivel eddig senki sem számolt, és még a Marvel sem követi ezt.

A közösségi médiában az egyik rajongó azt szerette volna megtudni a rendezőtől, hogy Safran társelnökkel terveznek-e további tévésorozatokat a DC karaktereivel. Gun válaszában megerősítette, hogy napirenden van valóban, hogy további tévésorozatokat készítenek majd a nagysikerű Peacemaker – Békeharcos után, sőt, azt is elárulta, hogy a videojátékok is ebben a nagy közös világban játszódnak majd. Erre nem is gondoltunk, hiszen rengeteg Marvel- és DC-videojáték készült az évek során, de mindig a kánonon kívülre helyeztük őket. Remek példa erre a Marvel’s Avengers, amiben még a karaktereket is máshogy rajzolták meg, mint a filmvásznon.

James Gunn
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...